Datle sušené s peckou - Medjoul jumbo bez cukru a SO2 nesířené. Datle jsou považovány za ovoce s mírnými afrodiziakálními účinky, bylo také prokázáno, že datle snižují riziko vzniku srdečních chorob a rakoviny. Datle obsahují vysoké procento vlákniny, vitamínu B a minerálů, například železa a draslíku.
Pomerančová kůra v polevě z hořké čokolády. Přirozeným afrodiziakem pro nás všechny je čokoláda, když je to pak navíc čokoláda hořká – tedy s vysokým podílem obsahu kakaa, účinek je téměř zaručen. Naše hořká čokoláda je vyrobena z těch nejkvalitnějších plodů kakaovníku a uprostřed skrývá kvalitní ořech nebo sušené ovoce, ale také semínka nebo například kávová zrna.
Ananas kroužky. Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej nazývali „anasa“ nebo „nanas“. Jeho dužnina obsahuje, vitamíny C, B1, B2, betakaroten, organické kyseliny a mnoho důležitých minerálních látek.
Sušené plody kustovnice čínské - goji mají světle červenou barvu a jsou velké asi jako sušené hrozinky. Chutí připomínají něco mezi brusinkou, třešní a šípkem. Z nutričního hlediska je kustovnice dost možná tím nejhodnotnějším ovocem na planetě! Obsahuje 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních aminokyselin (např. tryptofan či isoleucin), 21 stopových prvků (jmenujme například zinek, železo, měď, vápník, selen, fosfor a germanium které se v potravinách nachází jen velice zřídka a působí proti
Sušené plody kustovnice čínské - goji mají světle červenou barvu a jsou velké asi jako sušené hrozinky. Chutí připomínají něco mezi brusinkou, třešní a šípkem. Z nutričního hlediska je kustovnice dost možná tím nejhodnotnějším ovocem na planetě! Obsahuje 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních aminokyselin (např. tryptofan či isoleucin), 21 stopových prvků (jmenujme například zinek, železo, měď, vápník, selen, fosfor a germanium které se v potravinách nachází jen velice zřídka a působí proti
Sušené plody kustovnice čínské - goji mají světle červenou barvu a jsou velké asi jako sušené hrozinky. Chutí připomínají něco mezi brusinkou, třešní a šípkem. Z nutričního hlediska je kustovnice dost možná tím nejhodnotnějším ovocem na planetě! Obsahuje 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních aminokyselin (např. tryptofan či isoleucin), 21 stopových prvků (jmenujme například zinek, železo, měď, vápník, selen, fosfor a germanium které se v potravinách nachází jen velice zřídka a působí proti
Sušené plody kustovnice čínské - goji mají světle červenou barvu a jsou velké asi jako sušené hrozinky. Chutí připomínají něco mezi brusinkou, třešní a šípkem. Z nutričního hlediska je kustovnice dost možná tím nejhodnotnějším ovocem na planetě! Obsahuje 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních aminokyselin (např. tryptofan či isoleucin), 21 stopových prvků (jmenujme například zinek, železo, měď, vápník, selen, fosfor a germanium které se v potravinách nachází jen velice zřídka a působí proti
Sušené plody kustovnice čínské - goji mají světle červenou barvu a jsou velké asi jako sušené hrozinky. Chutí připomínají něco mezi brusinkou, třešní a šípkem. Z nutričního hlediska je kustovnice dost možná tím nejhodnotnějším ovocem na planetě! Obsahuje 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních aminokyselin (např. tryptofan či isoleucin), 21 stopových prvků (jmenujme například zinek, železo, měď, vápník, selen, fosfor a germanium které se v potravinách nachází jen velice zřídka a působí proti
Černý rybíz lyofilizovaný. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Černý rybíz lyofilizovaný. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Černý rybíz lyofilizovaný. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Černý rybíz lyofilizovaný. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Černý rybíz lyofilizovaný. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Meloun Cantaloupe plátky. Tento druh melounu je velmi bohatý na vitamíny C, B a provitamín A. Kromě toho obsahuje také polyfenolické antioxidanty, které mají blahodárné účinky na kardiovaskulární systém, pomáhají rozpouštět kyselé soli a brání tak vytváření ledvinových a žlučových kamenů.
Meloun Cantaloupe plátky. Tento druh melounu je velmi bohatý na vitamíny C, B a provitamín A. Kromě toho obsahuje také polyfenolické antioxidanty, které mají blahodárné účinky na kardiovaskulární systém, pomáhají rozpouštět kyselé soli a brání tak vytváření ledvinových a žlučových kamenů.