Nejvyšší kvalita na trhu. Pekanové ořechy. Pekanové ořechy rostou na ořechovci pekanovém a svůj původní název získali již od Indiánů díky tvrdosti své skořápky, kdy „pecan“ znamená „ořech, k rozbití jehož skořápky je potřeba kámen“. Pekany jsou velmi bohaté na bílkoviny, rostlinné tuky, vlákninu, vitamíny A, B a jejich pravidelná konzumace chrání naše tělo před vznikem žlučníkových kamenů, snižuje cholesterol, oddaluje degeneraci svalů a působí jako lék na chřipku a nachlazení.
Nejvyšší kvalita na trhu. Pekanové ořechy. Pekanové ořechy rostou na ořechovci pekanovém a svůj původní název získali již od Indiánů díky tvrdosti své skořápky, kdy „pecan“ znamená „ořech, k rozbití jehož skořápky je potřeba kámen“. Pekany jsou velmi bohaté na bílkoviny, rostlinné tuky, vlákninu, vitamíny A, B a jejich pravidelná konzumace chrání naše tělo před vznikem žlučníkových kamenů, snižuje cholesterol, oddaluje degeneraci svalů a působí jako lék na chřipku a nachlazení.
Nejvyšší kvalita na trhu. Pekanové ořechy. Pekanové ořechy rostou na ořechovci pekanovém a svůj původní název získali již od Indiánů díky tvrdosti své skořápky, kdy „pecan“ znamená „ořech, k rozbití jehož skořápky je potřeba kámen“. Pekany jsou velmi bohaté na bílkoviny, rostlinné tuky, vlákninu, vitamíny A, B a jejich pravidelná konzumace chrání naše tělo před vznikem žlučníkových kamenů, snižuje cholesterol, oddaluje degeneraci svalů a působí jako lék na chřipku a nachlazení.
Nejvyšší kvalita na trhu. Pekanové ořechy. Pekanové ořechy rostou na ořechovci pekanovém a svůj původní název získali již od Indiánů díky tvrdosti své skořápky, kdy „pecan“ znamená „ořech, k rozbití jehož skořápky je potřeba kámen“. Pekany jsou velmi bohaté na bílkoviny, rostlinné tuky, vlákninu, vitamíny A, B a jejich pravidelná konzumace chrání naše tělo před vznikem žlučníkových kamenů, snižuje cholesterol, oddaluje degeneraci svalů a působí jako lék na chřipku a nachlazení.
Nejvyšší kvalita na trhu. Pekanové ořechy. Pekanové ořechy rostou na ořechovci pekanovém a svůj původní název získali již od Indiánů díky tvrdosti své skořápky, kdy „pecan“ znamená „ořech, k rozbití jehož skořápky je potřeba kámen“. Pekany jsou velmi bohaté na bílkoviny, rostlinné tuky, vlákninu, vitamíny A, B a jejich pravidelná konzumace chrání naše tělo před vznikem žlučníkových kamenů, snižuje cholesterol, oddaluje degeneraci svalů a působí jako lék na chřipku a nachlazení.
Višně lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Višně lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Višně lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Višně lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Višně lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Ananas plátky. Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej nazývali „anasa“ nebo „nanas“. Jeho dužnina obsahuje, vitamíny C, B1, B2, betakaroten, organické kyseliny a mnoho důležitých minerálních látek.
Ananas plátky. Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej nazývali „anasa“ nebo „nanas“. Jeho dužnina obsahuje, vitamíny C, B1, B2, betakaroten, organické kyseliny a mnoho důležitých minerálních látek.
Ananas plátky. Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej nazývali „anasa“ nebo „nanas“. Jeho dužnina obsahuje, vitamíny C, B1, B2, betakaroten, organické kyseliny a mnoho důležitých minerálních látek.
Ananas plátky. Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej nazývali „anasa“ nebo „nanas“. Jeho dužnina obsahuje, vitamíny C, B1, B2, betakaroten, organické kyseliny a mnoho důležitých minerálních látek.
Ananas plátky. Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej nazývali „anasa“ nebo „nanas“. Jeho dužnina obsahuje, vitamíny C, B1, B2, betakaroten, organické kyseliny a mnoho důležitých minerálních látek.