Od roku 2019 provozujeme vlastní velkoobchod a maloobchod s vínem. Naši nabídku si oblíbili privátní milovníci vína i zákazníci z oblasti Horeca. Naše vína jsou i vítaným obohacením v dárkovém firemním segmentu.
Příjemné, svěží víno vytvořené z dvou tradičních aromatických odrůd. Traminer a Riesling v poměřu 51/49. Ve vůni najdeme stopy šípkové růže následované jasmínem. V chuti příjemná kyselinka kombinovaná s nevtíravou mineralitou typickou pro oblast původu Trajánův val. Sv ým jemnýn vytříbeným charakterem se dobře uplatní například jako aperitiv.
Rosu de Purcari 2019 - je objevem pro milovníky vína. Zralé, bohaté a plné chuti. Rudé jako oheň, vášnivé jako láska, neodolatelné jako krásná žena. Cihlově červená barva a komplexní aroma lesního ovoce, brusinek a sušených švestek je doprovázené jemnou, sladkou nuancí vanilky. Ovocná chuť překvapí svou jemností, rafinovaností a hloubkou.
Exkluzivní cuveé Areni (Vayots Dzor) a Saperavi (Armavir) které je pěstováno v nadmořské výšce až 1.400 m n.m. Delší čas zrání v prostředí s nízkými nočními teplotami dává vzniknout vínu s perfektně vyváženým poměrem cukrů, kyselin a tříslovin. ¨Dva týdny trvající fermentaci při teplotě 26-28°C bylo následováno měsíc trvající macerací a následně víno zrálo po dobu 18 měsíců v dubových sudech z Náhorního Karabachu. Vzniklo víno tmavě rudé, jiskrné barvy s plným
Hravé, příjemné růžové víno, které potěší všechny milovníky vyvážené chuti. Barva je lososově růžová s podtóny okvětních plátků růží. Ve vůni jsou zřetelné maliny, jahody s jemnými květinovými tóny a vůní grapefruitu. Chuť je svěží, ovocná a lehce minerální.
Víno nejvyšší světové třídy. Speciální edice k 10. výročí řady Glekhuri z tradiční gruzínské odrůdy Saperavi. Víno bylo vypěstováno na vlastních vinicích v mikroklimatické oblasti Papari valley v Kachetském vinařském regionu. Sklizeň vína proběhla ručně v polovině října. Obě fermentační fáze v celkové délce cca 30 dnů proběhly v hliněné qvevri a víno pak následně v této nádobě na slupkách zrálo po dobu dalších 6 měsíců. Následně bylo víno podrobeno školení v nových franczouských dubových sudech o objemu
Víno připravené tradiční metodou zrání v hliněných nádobách zakopaných v zemi z odrůdy Saperavi. Hrozny pocházejí z Kachetské vinařské oblasti, vesnice Kisiskhevi. Víno má jiskrnou, tmavě rubínovou barvu. Buquet je typický pro saperavy - přímý, sebevědomý, komplexní s tóny černé třešně, švestky a po vydechnutí sušené levandule. Středně plné tělo je charakteristické příjemnou, plnou ovocitostí s hladivými tříslovinami a báječně dlouhou dochutí.
Víno připravené tradiční metodou zrání v hliněných nádobách zakopaných v zemi z odrůdy Rkatsiteli. Celý proces výroby vína probíhá v kvevri, první alkoholové kvašení po dobu cca 12 dnů je následováno sekundární malolaktickou fermentací po dobu 16-18 dnů a následně ještě dalších 6 měsíců zrání na slupkách. Víno tak získalo charakterisckou světle jantarovou barvu. Ve vůni najdeme tony hrušky, sušeného žlutého ovoce a lehký náznak koření. Tělo vína je plné, robustní s dobře balancovan
Představujeme vám toto tmavě rudé, sametově hebké a neuvěřitelně elegantní víno, které bylo vyrobeno z hroznů odrůdy Saperavi vypěstovaných Kachetii. Víno má tměvě rubínovou barvu, ve vůni jasně identifikujete zralé třešně, červené chili a bylinkové tóny. V chuti je víno středně těžké, s nazrálými taniny. Kyselinky jsou skvěle vyrovnané jemností a plností vína. Dlouhá dochuť s Vámi zůstane ještě příjemnou chvilku po odložení poháru.
Představujeme vám toto tmavě rudé, sametově hebké a neuvěřitelně elegantní víno, které bylo vyrobeno z hroznů odrůdy Saperavi vypěstovaných Kachetii. Víno má tměvě rubínovou barvu, ve vůni jasně identifikujete zralé třešně, červené chili a bylinkové tóny. V chuti je víno středně těžké, s nazrálými taniny. Kyselinky jsou skvěle vyrovnané jemností a plností vína. Dlouhá dochuť s Vámi zůstane ještě příjemnou chvilku po odložení poháru.
Tradiční víno z hroznů autochtonní gruzínské odrůdy Rkatsiteli pěstovaných v oblasti Kacheti. Slámově zlatavá barva je následována ve vůni tóny bílých třešní a kdoule. Tělo vína je lehké, příjemné s hravou kyselinkou a hedvábnými taniny.
Tradiční víno z hroznů autochtonní gruzínské odrůdy Rkatsiteli pěstovaných v oblasti Kacheti. Slámově zlatavá barva je následována ve vůni tóny bílých třešní a kdoule. Tělo vína je lehké, příjemné s hravou kyselinkou a hedvábnými taniny.
Toto vynikající víno, vyrobené z arménské autochtonní odrůdy hroznů Areni Noir, kombinuje 6000 let starou tradici vinařství s moderními technologiemi. Po pečlivé ruční sklizni a odstranění stopky jsou hrozny podrobeny fermentaci přirozenými kvasinkami v dubových sudech, což má za následek mistrovské zachování vynikající svěžesti, přirozené kyselosti a bohatosti vůní a chutí. Víno zrálo v arménských dubových sudech po dobu 24 měsíců a další rok na lahvi před uvedením na trh. Víno se vyznačuje pozoruhodně i
RŮŽOVÉ SUCHÉ VÍNO Toto rosé je velmi elegantní a lehké víno s překrásnou, jiskrnou barvou. Svěží aroma si zachovává typické tóny třešní, lesní jahody a růže. Chuť vína je vyvážená s příjemnou, hravou kyselinkou. Víno bylo vyrobeno z hroznů autentické odrůdy Areni Noir. Víno bude skvělým letním společníkem, ale uplatní se i jako příjemný lehký aperitiv kdykoli během celého roku.
Vína kolekce Plai v sobě odráží něco z historického vývoje Moldávie. Mnohonárodnostní společenství žije bohatý a přátelský život založený na tradici poctivé práce. A tak jako se lidé vzájemně doplňují, tak i v této kupáži vinař spojil odrůdy, které tvoří harmonii, navozují pocit radosti ze vzájemného setkání, na které si budete dlouho pamatovat.
Představujeme vám velmi zajímavé víno vyrobené ze 2 odrůd. Řada Plai - v překladu SKOK, je tentokrát skokem do cuvee Gruzínského Saperavi a Ukrajinského Bastardo, sklizených v oblasti chráněného zeměpisného původu Trajánův val. Obě odrůdy jsou známe pro svou ovocitost, ale i divoký charakter. Víno bylo školeno 12 měsíců ve francouzských dubových sudech.