Ajvar z pečené papriky mírně pálivý. Balkánská specialita, která by neměla chybět v žádné kuchyni. Vhodná jako příloha k jídlům.
body, p { font-family: Tahoma, sans-serif;font-size: 10pt; }pre { font-family: monospace; font-size: 9pt; }h1, h2, h3 { font-family: serif; }Bez přídavku cukru a vody. Obsahuje přírodní...
Složení: pečená paprika (75%), lilek (7%), slunečnicový olej, cukr, ocet, jedlá sůl, česnek, feferonky (0,3%)
Složení: pečená paprika (75%), lilek (7%), slunečnicový olej, cukr, jedlá sůl, česnek
body, p { font-family: Tahoma, sans-serif;font-size: 10pt; }pre { font-family: monospace; font-size: 9pt; }h1, h2, h3 { font-family: serif; }Složení: pečená paprika (75%), lilek (7%),...
Jahodový džem se sníženou energetickou hodnotou.
Malinový džem se sníženou energetickou hodnotou.
Švestková povidla se sníženou energetickou hodnotou.
Složení: paprika, česnek, voda, ocet, cukr, jedlá sůl
Složení: pečená paprika (75%), lilek (7%), slunečnicový olej, cukr, ocet, jedlá sůl, česnek, feferonky (0,3%)
Tradiční balkánská pochoutka, tzv. srbský kaviár, je pasta z pečených paprik. Je to univerzální pochoutka, která je dokonalá hlavně k pečenému masu, k bramborám nebo jen tak na chleba či tapas.
Dokonalé sterilované papriky neboli ajvar, který je tvořen pečenými paprikami, lilkem, olejem a kořením.