Primitivo se pěstuje v oblastech Salento a Puglia, a to v nadmořské výšce 100 metrů. Tato oblast je charakteristická velikými rozdíly v denních a nočních teplotách a velmi zřídkavými srážkami, což má vliv na charakter vína. Sklizeň probíhá ve druhém zářijovém týdnu. Po alkoholické fermentaci zraje víno ještě šest měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech. Jeho barva je rubínově červená s fialovými odlesky. Na vůni je plné, s aromatem zralých třešní a švestek, s příjemnými tóny kakaa a vanilky.
Negroamaro se pěstuje v oblastech Salento a Puglia, které se rozprostírají v nadmořské výšce 100 m. n. mořem, s velice rozdílnými denními a nočními teplotami a nízkými srážkami. Sklizeň probíhá v polovině září. Po alkoholické fermentaci víno zraje ještě šest měsíců ve francouzských dubových sudech. Má temnou, purpurovou barvu s fialovými odlesky, intensivní a výrazné aroma s tóny černého rybízu, divokého ovoce, koření a vanilky. Na chuti je plné, ale jemné a vyvážené, s velmi příjemnou a dlouhou dochutí.&
Kopcovitá oblast, kde se pěstuje toto víno leží na severu od Tarenta a profituje z vysokých rozdílů denních a nočních teplot. Sklizeň probíhá poslední týden v srpnu. Barva tohoto vína je slámově žlutá, s jemnými zelenkavými odlesky. Ve vůni rozpoznáváme jemné květinové tóny, spolu s tóny tropického ovoce. Na chuti je velice jemné, ale nepostrádá příjemnou kyselinku a dobrou strukturovanost. Výborně se hodí k nejrůznějším předkrmům, korýšům a lehké úpravě ryb. Odrůda: 100% Fiano Minutolo. Polosuché víno, z
Negroamaro se pěstuje v oblastech Salento a Puglia, které se rozprostírají v nadmořské výšce 100 m. n. mořem, s velice rozdílnými denními a nočními teplotami a nízkými srážkami. Sklizeň probíhá v polovině září. Po alkoholické fermentaci víno zraje ještě šest měsíců ve francouzských dubových sudech. Má temnou, purpurovou barvu s fialovými odlesky, intensivní a výrazné aroma s tóny černého rybízu, divokého ovoce, koření a vanilky. Na chuti je plné, ale jemné a vyvážené, s velmi příjemnou a dlouhou dochutí.&
Primitivo se pěstuje v oblastech Salento a Puglia, a to v nadmořské výšce 100 metrů. Tato oblast je charakteristická velikými rozdíly v denních a nočních teplotách a velmi zřídkavými srážkami, což má vliv na charakter vína. Sklizeň probíhá ve druhém zářijovém týdnu. Po alkoholické fermentaci zraje víno ještě šest měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech. Jeho barva je rubínově červená s fialovými odlesky. Na vůni je plné, s aromatem zralých třešní a švestek, s příjemnými tóny kakaa a vanilky.