Tento Cabernet Sauvignon se vyznačuje ovocnou vůní, s tóny malin, borůvek, ostružin, ale i černého rybízu. Na chuti jsou výrazné marmeládové tóny, třísloviny a v závěru pěkně cítíme dubový sud, neboť víno zrálo ve francouzských dubových sudech. Tradičně se dobře hodí ke zvěřinovým specialitám, nebo jen tak po jedné skleničce. Odrůda: 100% Cabernet Sauvignon. Suché víno, zbyt. cukr: 0,3 g/l, alc.: 14,5%.
Ve sklence můžeme obdivovat jiskrnou světle zelenkavou barvu. Po přivonění se objevují ovocné bukety připomínající citrusové plody, převládá grep. Chuť je suchá, kořenitá, zakončená minerální kyselinkou. K vínu zkuste studená masa, uzená i tučná, různé úpravy ryb a smetanové omáčky. Stříbrná medaile ročníku 2018 v soutěži 30 vín Modrých Hor Suché víno, zbyt. cukr: 2,5 g/l, alc.: 12,5%, obsah: 0,75l.
Tento Cabernet Sauvignon se vyznačuje ovocnou vůní, s tóny malin, borůvek, ostružin, ale i černého rybízu. Na chuti jsou výrazné marmeládové tóny, třísloviny a v závěru pěkně cítíme dubový sud, neboť víno zrálo ve francouzských dubových sudech. Tradičně se dobře hodí ke zvěřinovým specialitám, nebo jen tak po jedné skleničce. Odrůda: 100% Cabernet Sauvignon. Suché víno, zbyt. cukr: 0,3 g/l, alc.: 14,5%.
Víno zlatavé barvy, vůně zaujme svou svěžestí, můžeme cítit ovocné a citrusové tóny. Chuť je suchá, s plnějším tělem. Víno se hodí k zeleninovým a těstovinovým salátům, lehčím krémovým polévkám, studeným masům, ale také k osvěžení a posezení s přáteli. Odrůda: 100% Ryzlink vlašský. Suché víno, zbytkový cukr: 1,0 g/l, alc.: 11,5%, obsah: 0,75l.