Mechanicky oddělené kuřecí maso a pšeničná mouka, předvařené, zmrazenéPříprava: fritování: na oleji nebo tuku při 175°C. zmrazené: cca. 4 minuty. Rozmražené: cca 2 minuty.
Mechanicky oddělené kuřecí maso a pšeničná mouka, předvařené, zmrazenéPříprava: fritování: na oleji nebo tuku při 175°C. zmrazené: cca. 4 minuty. Rozmražené: cca 2 minuty.
Kuřecí řízek je v našich životech konstantní. Šťavnatá kuřecí prsa obalená ve chutných strouhankách Panko a smažená do zlatova musí být jednou z nejjednodušších radostí života. A to si dopřáváme poměrně často.
Kuřecí nugetka je potravinářský výrobek sestávající z malého kousku vykostěného kuřecího masa, které se obalí nebo otluče a poté smaží nebo peče. Kuřecí nugety, které byly vynalezeny v padesátých letech minulého století, se staly velmi oblíbeným pokrmem v restauraci rychlého občerstvení a také se široce prodávají mražené pro domácí použití.