Rýžový olej je jak stvořený pro studenou kuchyni i teplou kuchyni, neboť bod jeho zakouření je 215°C (ideální na smažení a grilování). Má velmi nízkou nasákavost.
Rýžový olej je jak stvořený pro studenou kuchyni i teplou kuchyni, neboť bod jeho zakouření je 215°C (ideální na smažení a grilování). Má velmi nízkou nasákavost.
Arašídový olej neboli olej z podzemnice olejné se používá například k přípravě dresinků nebo při vaření či pečení. Je velmi odolný vůči vysokým teplotám, a proto je výbornou volbou pro fritování
Rýžový olej Olitalia je o rovnováze. Díky příjemné vůni a chuti připomínající lískový oříšek vytváří nádherné dresinky a vylepšuje jakýkoliv pokrm. Jeho stabilita a vysoký kouřový bod dovoluje použít tento olej při smažení na vysoké teploty.
Verdenso je nefiltrovaný olej s živou chutí. Olejové usazeniny uvnitř láhve jsou důsledkem toho, že tento olej není filtrován, aby si zachovat všechny výživné látky v plném rozsahu.
Rýžový olej je vyroben přímo z klíčku obilky rýže. Pro svou delikátní chuť a příjemné oříškové aroma hodí obzvláště na dochucení studených pokrmů a na fritování.
Kukuřičný olej má jemnou a delikátní chuť, je ideální pro použití za studena, např. na saláty nebo na přípravu majonéz. Vynikající pomocník pro všechny úpravy jídla v teplé kuchyni jako je pečení, grilování a fritování.
Hroznový olej neboli olej z vinných semínek Olitalia je vynikající olej na všechny typy vaření jako je smažení, grilování, pečení nebo jako ochucovadlo pro studenou kuchyni. Hroznový olej vyzdvihne avšak nepřebije charakteristickou chuť všech pokrmů.
Slunečnicový olej Olitalia BIO se získává ze slunečnicových semen získaných biologickým zemědělstvím pouze fyzikálními postupy: lisováním bez rozpouštědel, filtrováním parou a čištěním parou. Tento zcela přírodní proces zachovává organoleptické vlastnosti tohoto oleje beze změny.