Koření se používá při vaření masových a rybích pokrmů, domácích klobás, rybích polévek, polévek, boršče a vývarů. V koření se prolínají karpatské byliny, jako je hřebíček, muškátový oříšek, skořice a černý pepř.
Badian je koření z řady kořeněných a aromatických sušených bylin Carpathian Herbs™, které má sladkou a hořkou chuť a vůni trochu podobnou anýzu, ale je voňavější a jemnější. Koření se dobře kombinuje s dalším kořením: fenyklem, skořicí, černým pepřem, hřebíčkem, zázvorem
Koření na grilování Ogorodnik™ je vysoce kvalitní přírodní směs koření a bylinek, která obohatí nejen chuť grilování, ale i všech ostatních masových pokrmů. Vařené maso, které obsahuje pouze přírodní sušenou zeleninu, bylinky a koření, získá pikantní vůni a jemnou kořeněnou chuť.
Přírodní směs koření a sušené zeleniny dodá jedinečnou chuť a vůni plněným zelným závitkům, kotletám, masovým nákypům a dalším pokrmům z mletého masa.
Steakové koření patří do arzenálu zkušeného kuchaře, protože obsahuje všechny ingredience, které se tradičně používají k přípravě čerstvého masa. Ať už maso připravujete na otevřeném ohni, v troubě nebo na pánvi, zaručeně dobrou chuť mu dodá sada koření, která obsahuje česnekový prášek, cibulový prášek, mletý černý pepř, mletý bílý pepř, mletý kmín, papriku, mletá sezamová semínka, rozmarýn a tymián. Nejvhodnější je maso z mezižeberní části nebo z hřbetu s kostí. Existuje mnoho receptů na vaření, ale všec