Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Americké mandle v lahodné kombinaci mléčné čokolády a skořice
Americké mandle v lahodné kombinaci mléčné čokolády a skořice
Kvalitní vyloupané mandle velikosti 25/27 v hnědé košilce
100% přírodní sušený ananas bez přidaného cukru a síry
100% přírodní sušený ananas bez přidaného cukru a síry
100% přírodní sušený ananas bez přidaného cukru a síry
Kvalitní přírodní blanšírované arašídy z Argentiny
Kvalitní přírodní blanšírované arašídy z Argentiny
Španělské vyloupané mandle odrůdy Valencia, v hnědé košilce
Španělské vyloupané mandle odrůdy Valencia, v hnědé košilce