Kvalitní kalifornské vyloupané mandle v hnědé košilce
Quinoa ( Merlík chilský ) je bezlepková super potravina která obsahuje mnoho vitamínů a minerálů (vápník, železo, zinek, hořčík, draslík aj.) a všechny esenciální aminokyseliny), a je bohatá na vlákninu.
Mrazem sušené plátky jahod, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel
Mrazem sušené jahody, které mají zachovanou barvu, i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel
Mrazem sušené maliny, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých malin, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel
Mrazem sušené maliny, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých malin, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel
Mrazem sušené ostružiny, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých ostružin, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel
Mrazem sušené ostružiny, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých ostružin, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel
Mrazem sušený černý rybíz, který má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého rybízu, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel
lt;span style= background-color: transparent; box-sizing: border-box; color: #666666; display: inline; float: none; font-family: " source sans pro"; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px; >Mrazem sušený černý rybíz, který má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.