Gumoví medvídci bez želatiny v bio kvalitě budou skvělou volbou jak odměnit, nebo potěšit vaše děti. Tím, že neobsahují želatinu, jsou také vhodné pro vegany a vegetariány.
Nízkoproteinová pečivová směs v prášku. Výrobek je určen pro diety osob s onemocněním jater nebo ledvin, diety s nízkým obsahem bílkovin, pro osoby s intolerancí na fenylalanin.
Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Pokrmy připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými cukrem. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Velmi snadno stravitelná, s nízkým obsahem tuku. Neutrální chuť nebude v žádném pokrmu působit rušivě. Je přirozeně bezlepková. Obvykle se kombinuje s jinou bezlepkovou moukou.
Univerzální surovina, hodí se na sladko i na slano. Po namáčení má využití i v raw stravě, jako např. křupavá snídaňová granola. Skvěle se doplňuje s houbami. Vhodná pro celiaky.
Obsahuje všechny biologicky účinné látky z původní rostliny. Výborná například v sušenkách, dezertech, pálivých směsích nebo i v jogurtech, müsli a mléce. Jen s ním šetřete, má výraznou chuť, ale nemusí se to s ní přehánět.
Lupinovou mouku můžete použít při pečení, zahušťování, vyrábět z ní těstoviny anebo nahradit žloutek. péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. A nejenže je bohatá na bílkoviny, mohou ji i osoby s bezlepkovou stravou.
zdravá náhražka klasického bílého cukru. Neobsahuje chemické konzervanty. Lze jím sladit oblíbené pokrmy a nápoje. Kukuřičný sirup (GI 60-80) obsahuje množství glukózy, je sladký a chuťově blízký medu. Pro diabetiky však pro vyšší glykemický index není vhodný.
Jáhelné piškoty Natural jako typická bezlepková potravina. Neobsahuje kukuřičný škrob. Lehká svačinka a zároveň vhodný doplněk do bezlepkových dezertů.
K doplnění jídel o jejich nutriční hodnoty, stejně i na pečení a zahušťování. Cizrna je přirozeně bezlepková a vhodná pro bezlepkovou dietu. Je skvělou náhradou běžné pšeničné mouky.
Ovesná mouka celozrnná je umleta z celého zrna ovsa, velmi bohatého na živiny. Pro svou vysokou energetickou hodnotu je dobré ovesnou mouku do těst ať už sladkých, či slaných. Ovesná mouka má navíc jedinečnou chuť. Zároveň udělá těsto křehčí a vláčnější. Výborná je i k zahušťování polévek, nebo omáček.
Hojně používaný jako zahušťovadlo, především v asijské kuchyni. Vyrábí ze z mořských řas, které jsou plné antioxidantů a vitamínů. Ideální náhražka klasické želatiny, k přípravě zmrzlinových pohárů, zavařenin, marmelád, nebo ovocných past.
Sezamová rostlinná omáčka Tahini se připravuje z drcených sezamových semínek. Je vhodná na dresinky do salátů nebo na zeleninové dipy. Je tradičním základem pro vegetariánské pomazánky Hummus.
Lněná semínka jsou vyhledávaným zdrojem vlákniny a zejména proteinů, proto jsou oblíbenou potravinou vegetariánů a veganů. Obsahuje vitamíny skupiny B a E a také minerální látky (především vápník, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen a zinek).
Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a známé svým obsahem lehce rozpustné vlákniny, která reguluje cholesterol a glukózu v krvi. Často proto též tvoří základ výživy atletů, zejména vzpěračů. Ovesné vločky pomáhají snižovat krevní tlak.