Abbracci – křehké sušenky s kakaem a čerstvou smetanou Abbracci jsou ideálním spojením znamenitého a delikátního krémového křehkého pečiva vyrobeného pouze z čerstvého italského mléka s nezaměnitelnou chutí kakaa. Jedinečné potěšení ze dvou cookies dohromady!
Pannocchie vám poskytne veškeré potěšení a lehkou křupavost kukuřičných vloček a kukuřičné mouky, s novou speciální recepturou. Slunné zlaté sušenky, nyní odborně připravené s menším množstvím cukru a ještě více kukuřičných vloček. Dobré a voňavé pro každý den jejichž chuť vás neomrzí!
Křehké sušenky s kakaem, čerstvým pasterizovaným mlékem a tmavou čokoládou Nenapodobitelná chuť Batticuori se rodí z kombinace kakaa a tmavé čokolády. Díky jejich drobivému těstu ve tvaru srdce jsou perfektní na namáčení!
Křehké sušenky s vysoce kvalitním čerstvým mlékem. Galletti mají tak jednoduchou chuť, protože díky nové receptuře kombinují lehkost tenkého křehkého pečiva se 100% italským čerstvým mlékem. S jejich jemnou chutí se jemně rozplývají v ústech.
Křehké sušenky s jablečným džemem, sušenky z voňavého křehkého pečiva plněné 100% italským jablečným džemem zdobené nakrájenými jablky sklizenými výhradně v oblasti Emilia Romagna.
Rigoli jsou jemné křehké sušenky s mlékem a medem: vynikající k máčení v mléce nebo čaji, ale také k vychutnání samotné. Sladký a jemný 100% italský med Millefiori z Rigoli pochází z nektaru různých druhů květin, které si včely vybírají během jarního a letního květu.
Sušenky mají charakteristický tvar hvězdy a jsou vyrobeny z obilných složek. Jsou oblíbené pro svou kakaovou a máslovou příchuť, která je doplněna kousky čokolády na povrchu sušenky. Tyto sušenky jsou ideální jako sladká svačina nebo doplněk k čaji či kávě.
Roztíratelný krém Pan di Stelle pochází z kombinace vysoce kvalitních ingrediencí, jako jsou čerstvá vejce a 100% italské lískové ořechy. Bez palmového oleje a hydrogenovaných tuků.
datum minimální trvanlivosti: 12.10.2023 Křehké sušenky bez lepku se sladkostí medu Millefiori. Jednoduchý recept připravený pouze z ingrediencí z přirozeně bezlepkových surovin pro chutné a lehké pečivo.
krekry solené 500g –50% nasycených tuků, bez palmového oleje Slané krekry s pomalým přirozeným kynutím. Slané krekry se získávají dlouhým přirozeným kynutí, po kterém následuje loupání, které spojuje velmi tenké vrstvy těsta a dodává produktu charakteristickou chuť a křehkost. Ideální pro ty, kteří milují jednoduchý a chutný odpočinek. Složení : Pšeničná mouka 95 g (na 100 g produktu), slunečnicový olej, sůl 2,1%, extrakt z ječmene a kukuřičného sladu, regulátor kyselosti: hydrogenuhličitan sodný
Grissini Sgranocchi integrale – celozrnné 200g Chlebové tyčinky z celozrnné mouky, křupavých obilovin a sezamu. Jedinečná receptura Sgranocchi s 8 křupavými obilovinami a sezamem je obohacena o celozrnnou mouku. Tak se zrodily Sgranocchi z celozrnné mouky, chutné a křupavé tyčinky přirozeně bohaté na vlákninu. Složení : Celozrnná pšeničná mouka 40 g*, měkká pšeničná mouka typu „0“, slunečnicový olej, křupavé obiloviny 11 g* (rýže 6,2 g*, cukr, ječný slad, oves 0,5 g*, špalda (pšenice) 0, 5g, pšenice 0,5
Grissini Sgranocchi 210g Chlebové tyčinky typu „0“ s křupavými obilovinami a sezamem Sgranocchi jsou překvapivě chutné, lahodné a křupavé. Nyní ještě lepší s novou směsí 8 chutných cereálií. Jsou tak dobré, že je nepřestanete mlsat. Vaše nejjednodušší a nejchutnější přestávka. Složení : Měkká pšeničná mouka typu „0“ 80g*, slunečnicový olej, křupavé obiloviny 11g* (rýže 6,3g*, cukr, ječný slad, oves 0,5g*, špalda (pšenice) 0, 5g*, pšenice měkká 0,5g*, pšenice tvrdá 0,5g*, kukuřice 0,5g*, ječmen 0,5g*, ži
Vždy jednoduchá, pravá a zlatá: tak hustá, tak dobrá a snadno se roztírá. Fette Biscottate Dorate se připravují pouze z pečlivě vybraných a kontrolovaných surovin.
datum minimální trvanlivosti: 26.11.2023 Nové bezlepkové Frollini obsahují křupavost rýže a dobrotu kakaa a čokoládových lupínků v jedné porci ideální ke snídani nebo svačině. Věnováno těm, kteří si musí vybírat bezlepkové potraviny, ale Uložit a odejítnechtějí se vzdát dobrot Mulino Bianco.
Buongrano se připravuje pouze z celozrnné mouky bez použití jiných druhů mouky, a proto je bohatá na vlákninu. Celozrnná mouka se získává mletím zrn od vybraných mlynářů.