Máte rádi pizzu a nemůžete lepek? Nevadí! Toto těsto patří ke špičce na italském trhu a stojíme si za tím, že jde vůbec o nejlepší bezlepkové těsto na pizzu na českém trhu! V nabídce máme dvě varianty těsta: čerstvé chlazené a trvanlivé (skladovatelné při pokojové teplotě). Těsto je tak vhodné nejen pro domácnosti (trvanlivé), ale i pizzerie (čerstvé). Italské restaurace ho běžně nabízí ve své nabídce. Těsto má průměr 32 cm. Při pečení se krásně nadechne, zůstane měkké, nerozpadá se a zachová decentní chu
Složení: Kukuřičný škrob, bramborový škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina, extra panenský olivový olej, dextróza, cukr, droždí, zahušťovadla: E464, guma guar, xanthanová guma; luštěninová mouka (hrách), přírodní aroma, sůl, pohanková, jáhlová mouka, lněná mouka.