Sušený Uherský bok je bez kosti a je vyráběn z vepřového masa v Podkrkonoší. Tento produkt je typický svou pevnou a pružnou konzistencí a lehce slanou chutí.
Sušený salám z vepřového masa s jemnou vůní jalovce. Dokonalý s čerstvým chlebem, k pivu nebo vínu. Tradiční receptura uheráku byla ozvláštněna koření, které evokuje zvěřinu. Na 100 kg hotového výrobku bylo použito 162 kg masa.
Parádní salám z mufloního a hovězího masa. Sušený, tvrdý, ale jen tak akorát, aby se dal nakrájet na tenká kolečka a přikusovat s pivu nebo vínu. Jemnou vůni zvěřiny skvěle doplňuje směs divokého koření.
Voňavý, uzrálý pršut se přímo rozplývá na jazyku! Je krájený na plátky, takže s ním můžete pohodlně ozdobit třeba chlebíčky. Bohatou chuť si ale určitě vychutnáte i jen tak, bez ničeho. Opravdová specialita pro všechny milovníky masových lahůdek.
Sušená vepřová krkovice ve stylu pršutu váží přibližně 250gr. Zrání v suchých, tmavých místnostech dává masu charakteristickou chuť a jedinečné aroma.
Sušená vepřová krkovice ve stylu pršutu váží přibližně 100gr. Zrání v suchých, tmavých místnostech dává masu charakteristickou chuť a jedinečné aroma.