Italské rajčatové pyré, je výsledkem pečlivého výběru čerstvých rajčat během celého výrobního procesu. Přírodní chuť je garantována tradičním způsobem výroby, kdy se rajčata zpracovávají již pár hodin po sklizni, a proto na Váš stůl přináší neodolatelnou vůni a přírodní chuť čerstvých rajčat. bez přidaného cukru a bez soli tradiční domácí receptura vyrobeno z čerstvých rajčat pár hodin po sklizni neobsahuje žádné suroviny živočišného původu bez konzervantů, umělých barviv a aromat Na rozdíl od rajského
Italské rajčatové pyré, je výsledkem pečlivého výběru čerstvých rajčat během celého výrobního procesu. Přírodní chuť je garantována tradičním způsobem výroby, kdy se rajčata zpracovávají již pár hodin po sklizni, a proto na Váš stůl přináší neodolatelnou vůni a přírodní chuť čerstvých rajčat. bez přidaného cukru a bez soli tradiční domácí receptura vyrobeno z čerstvých rajčat pár hodin po sklizni neobsahuje žádné suroviny živočišného původu bez konzervantů, umělých barviv a aromat Na rozdíl od rajského
Když se svěžest setká s vášní, zrodí se harmonie chutí, která se nachází v každém balení Passata con Basilico La Torrente. Sladké tělo zralých italských rajčat, čerstvě sklizené s pohlazením z čerstvé bazalky, vždy svádělo chutě těch, kteří hledali léto po celý rok. Bez barviv a konzervačních látek se splní sladké přání, když v kuchyni exploduje touha znovu objevit vůně tradice.
Při používání La Torrente Passata Classica je přirozené, že vás chytí vášeň pro dobré jídlo. Hustá a sametová, je připravena k ochucení těstovin, masa, ryb, čerstvých sýrů a zeleniny. Přírodní, bez barviv a konzervačních látek, je vyroben ze 100% čerstvé italské rajčatové šťávy, která připomíná chutě minulosti, která je stále přítomna v každém pokrmu.
Pokud jsou po dobrém obědě na stole jen čisté pokrmy, pravděpodobně prošla Rustica La Torrente. Hustý a hustý, přináší na stůl rolnickou tradici. Ideální pro přípravu těstovin, je také vynikající pro hlavní jídla z masa, pizzy nebo ryb. Při přípravě omáčky s La Rustica La Torrente je „scarpetta“ pokušení, kterému nelze odolat.
Sladké a kompaktní, v každém balení je pouze přírodní buničina nejvyšší kvality. Ať už restovaná, nebo použitá jako základna pro pizzu, rajčatová drť La Torrente Cubed, pomáhá těm, kteří mají ruce v těstíčku.
Červené drahokamy plné slunce, zbavené kůže tradičním procesem opaření ve vroucí vodě a ponořené do jejich šťávy, naplní vzduch parfémem pokaždé, když otevřete sklenici oloupaných rajčat La Torrente. Jsou vyrobeny z dlouhých masitých a málo vodnatých italských rajčat a jsou připraveny se ponořit do jakéhokoli receptu, který v každé sezóně přináší chuť léta.
Sluneční poklady ukryté v malých červených rakvích, La Torrente Cherry Tomatoes odhalují svá tajemství gastronautům, kteří loví sladké a rafinované příchutě. Rajčata La Torrente, shromážděná na jižních kopcích a zabalená neporušená v lahodné rajčatové šťávě, s trochou vody a kompaktní buničiny, jsou připravena zapálit jakýkoli recept.
Sugo all´Arrabbiata je něco neskutečně dobrého. Pokud jsou penne ochucené omáčkou Arrabbiata La Torrente, jsou vynikající. Připraveno tak, že necháte všechny ingredience pomalu vařit, je to koncentrát čistých středomořských chutí. Chilli paprička na sladkosti rajčatové dužiny příjemně svírá chuťové buňky a evokuje vášeň, která je jen kousnutí. Složení: Jemná rajčatová dužina, červená paprika (Itálie / Portugalsko), olivový olej (Itálie / Španělsko), cibule (Itálie / Belgie), červená paprika (Itálie), sůl
Když máte málo času a host je již u stolu, je omáčka Boscaiola La Torrente praktickým a chutným řešením. Připravený z rajčatové dužiny a fantastické kombinace hříbků a žampionů, za pár minut promění kohokoli v profesionálního kuchaře.
Italská kulinářská tradice je duha chutí all'Amatriciana La Torrente je jednou z nejžhavějších barev v zemi gurmánů. Rajčata a slanina, již vařené s chilli, cibulí a olivovým olejem, po rychlém osmahnutí volají všechny ke stolu.
Každý den je oslavou, když je ke stolu přivezena omáčka La Torrente al Ragù. Veškerá péče, čas a láska k dobré tradiční kuchyni naplní pohodlnou skleněnou láhev. Díky surovinám vybraným s pozorností těch, kteří připravují jídlo pro sebe a svou rodinu, se během několika minut stane den krásnější.
Tato omáčka je připravena s využitím kvalitních rajčat, která jí dodávají svěží a ovocnou chuť. Kombinace slaných kaparů a oliv přidává omáčce pikantní a bohatou chuťovou dimenzi.
Učinit výjimečnost jednoduchosti je umění, které znají jen ti, kteří pracují s vášní, a právě díky tomu je bazalková omáčka La Torrente výjimečná. Recept ze zlaté cibule jemně na olivovém oleji, sladká a zralá rajčata, čerstvé listy bazalky a nic jiného.
Od té doby, co člověk vynalezl troubu, byla korunována pouze jedna královna stolu: pizza. Jemná dužina Pomopizza, sladká a sametová, je zbavena slupky a většiny semen pomocí procesu vytlačování, aby uspokojila i ty nejnáročnější chutě, milovníky pravých italských rajčat.