(190,-Kč/1kg) prospekt Kompletní směs pro přípravu náplní s příchutí hrušky. Určeno pro další použití. Lze použít i na výrobu tekuté náplně.Dávkování: Karinu Hruška 1000 g a vodu pitnou 500g promícháme do hladké homogenní konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 minut bobtnat. Poté hmotu přemícháme a lehce k ní vmícháme 500g másla nebo 2000g ušlehané šlehačky. Výrobce: www.ireks-enzyma.cz Skladování: v suchu do 25°C, vždy uzavřené.
(220,-Kč/1kg) Balení: 1kg Slouží k jednoduché přípravě čokoládových krémů, náplní, pečených korpusů, pěny a ganache. Určeno k dalšímu zpracování. Složení: čokoládový prášek (cukr, kakao, kakaová hmota), sušené plnotučné mléko, citrusová vláknina. Doporučené dávkován: -na čokoládovou pěnu: chocolate de Luxe 1000g + voda pitná 600g + smetana ke šlehání (35% tuku) 1100 g. Chocolate de Luxe spojíme s horkou (případně převařenou) vodou, krátce vymícháme do hladké konzistence a necháme odležet, než si
(180,-Kč/kg) Karina je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krému s příchutí jahod Karinu Ananas Krém vymícháme s vodou a necháme 15 minut bobtnat. Změklé máslo vyšleháme. Karinu přemícháme a vše společně vyšleháme do hladkého krému. Lze rovněž připravit šlehačkovou variantu. Balení : 500g směsi v sáčku Ananasový krém: 500g směsi, 250g pitné vody, 250g másla
(133,-Kč/1kg) Kompletní směs na přípravu kakaové náplně. Balení: 5kg Složení: cukr, kakao(min.21%), sojová mouka, rostlinný olej(palmový), modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob E1412,glukozový sirup, sušená syrovátka. Doporučené dávkování: na 500g směsi, 225g vody převařené (50°C), tuk ke šlehání 625 g. Smícháme vodu se směsí, necháme cca 5 minut bobtnat a poté postupně vmícháme do vyšlehaného tuku. Skladování: v suchu do 25°C, vždy uzavřené. Průměrné výživové hodnoty ve 100g: Energetická hodnota
(135,-Kč/1kg) Kompletní směs na přípravu kakaové náplně. Balení: 1kg Složení: cukr, kakao(min.21%), sojová mouka, rostlinný olej(palmový), modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob E1412,glukozový sirup, sušená syrovátka. Doporučené dávkování: na 500g směsi, 225g vody převařené (50°C), tuk ke šlehání 625 g. Smícháme vodu se směsí, necháme cca 5 minut bobtnat a poté postupně vmícháme do vyšlehaného tuku. Skladování: v suchu do 25°C, vždy uzavřené. Průměrné výživové hodnoty ve 100g: Energetická hodnota
(175,-Kč/1kg) Balení : 1kg směsi v sáčku Směs s kokosovou příchutí, určená ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní. Lze použít i na výrobu tekuté náplně. Doporučené dávkování: 500g směsi smícháme s 250 g vody a necháme 5 minut odležet. Poté přemícháme a spojíme s 1000g ušlehané Mella Whip.(rostlinná šlehačka). Lze použít i s máslem nebo na výrobu tekuté náplně. Skladování: v suchu do 25°C, vždy uzavřené. Složení: rostlinný olej, glukózový sirup, glukóza, sušené mléko, sušená syrovátka, rostlinný
(185,-Kč/kg) Balení : 1kg směsi v sáčku Směs s malinovou příchutí, určená ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní. Lze použít i na výrobu tekuté náplně. Složení: cukr, glukosa, rostlinný olej (palmový), glukozový sirup, sušené mléko, sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob (E1414), rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina (E330), emulgátor (E472a), aroma, zahušťovadlo E401, barvivo (E120). Doporučené dávkování: 500g směsi smícháme s 250 g vody a necháme 5 minut odležet. Poté
(260,-Kč/1kg) Balení : 1kg směsi v sáčku Směs s karamelovou příchutí, určená ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní. Lze použít i na výrobu tekuté náplně. Složení: cukr, glukosa, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrob (E1414), glukozový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo E401, rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo (E150c), emulgátor (E472a), pšeničný lepek. Doporučené dávkování: 1kg směsi smícháme s 850 g vody a necháme 5 minut odležet. Poté promícháme
(175,-Kč/1kg) Balení 1kg Při použití Milky Creamu obdržíte naprosto odlišnou kvalitu mléčných krémů a hmot, než na jaké jste zvyklí se ztužovači dostupnými na trhu. Způsoby aplikace Milky Creamu: - používá se za studena - množství vody v recepturách je závislé na tučnosti mlékárenských produktů - vzniklé krémy lze zpracovávat roztíráním na roládové pláty, plnění do dortových ráfků nebo plechů s okrajem - v kombinaci se Sanettem jsou velmi stabilní a výborně krájitelné i v případě použití čerstvého nebo
(200,-Kč/1kg) Balení : 500g směsi v sáčku Směs s banánovo-mléčnou příchutí, určená ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní. Lze použít i na výrobu tekuté náplně. Složení: cukr, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukozový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo E401, aroma (banánové), emulgátor E472a, kyselina E330, barvivo (E160a, E151), pšeničná mouka. Doporučené dávkování: 500g směsi smícháme s 250 g vody a necháme 5 minut odležet. Poté přemícháme a
(125,-Kč/1kg) Balení: 5kg Směs na přípravu oblíbeného RED VELVETU. Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot s červenou barvou. Určeno k dalšímu zpracování. Složení: cukr, pšeničná mouka, sušené vejce, kypřící látka(E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma. Dávkování: Sandra Velvet 1000g + voda pitná 650g + olej jedlý 180g. Všechny uvedené suroviny spojíme a necháme bobtnat cca 5 minut.Poté mícháme protínačkou při nejpomalejší rychlosti 1-2 minuty do hladké a homogenní konzistence.
(180,-Kč/1kg) Balení 500g Při použití Milky Creamu obdržíte naprosto odlišnou kvalitu mléčných krémů a hmot, než na jaké jste zvyklí se ztužovači dostupnými na trhu. Způsoby aplikace Milky Creamu: - používá se za studena - množství vody v recepturách je závislé na tučnosti mlékárenských produktů - vzniklé krémy lze zpracovávat roztíráním na roládové pláty, plnění do dortových ráfků nebo plechů s okrajem - v kombinaci se Sanettem jsou velmi stabilní a výborně krájitelné i v případě použití čerstvého nebo
(130,-Kč/1kg) Balení: 1kg Směs na přípravu oblíbeného RED VELVETU. Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot s červenou barvou. Určeno k dalšímu zpracování. Složení: cukr, pšeničná mouka, sušené vejce, kypřící látka(E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma. Dávkování: Sandra Velvet 1000g + voda pitná 650g + olej jedlý 180g. Všechny uvedené suroviny spojíme a necháme bobtnat cca 5 minut.Poté mícháme protínačkou při nejpomalejší rychlosti 1-2 minuty do hladké a homogenní konzistence.
(200,-Kč/1kg) Směs na přípravu mléčného krému s příchutí likéru do likér.špiček. Doporučený postup: 500g směsi, cukr dle chuti (0 - 200g ), voda (375-425 g). Všechny suroviny smícháme a necháme 5 minut odstát. Potom šleháme při nejvyšší rychlosti do získání požadované konzistence. Hotovou směsí naplníme likérové špičky.
(210,- Kč/1kg) MONTANA - sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Jedinečný výrobek na trhu! Balení : 1 kg Vlastnosti: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití: drobné