Stylově burgundský Pinot Noir ze staré vinice Ludwig nás naplňuje velkým očekáváním. Vinice leží v nadmořské výšce 650 m s jihozápadní expozicí. 100 % jednoodrůdové víno.
Pinot Grigio z vinic Castel Ringberg je opravdu skvostnou ukázkou umu vinaře a specifičnosti teritoria. Velmi elegantní a harmonické víno oceněné nespočetnými nejvýznamnějšími světovými oceněními. Určitě je to Pinot Grigio mnohem plnější a výraznější než většina stejných vín v této kategorii. Je to zejména díky skvělým pozicím vinic na jihovýchodních svazích nad Tramínem, s naplaveninovou, štěrkovitou půdou. Alto Adige DOC Hroznový: 100% Pinot Grigio Vinice: Vigna Castel Ringberg Potenciál stárnutí: 8
Alto Adige DOC hrozny pocházejí pouze z vinice Kristallberg Alkohol: 13,5 % Potenciál stárnutí: 3 - 6 let Teplota podávání a párování jídla: lehce chlazené, 13 - 15 ° Kombinace s vydatnými prvními chody, bílým masem, drůbežími pokrmy nebo čerstvým sýremOcenění: JAMES SUCKLING - 92 BODŮ FALSTAFF / RAKOUSKO - 91 BODŮ LUCA MARONI - 92 BODŮ
Původní a nejdůležitější jihotyrolská modrá odrůda. 100 % Lagrein.
Původní a nejdůležitější jihotyrolská modrá odrůda. Základní víno této odrůdy. Alto Adige DOC 100% Lagrein Potenciál stárnutí: 5 - 7 let Teplota podávání a párování jídla: 16 - 18 ° C OceněníWine Spectator 90b.
Alto Adige DOC 100% Chardonnay Potenciál stárnutí: 3 - 5 let Teplota podávání a párování jídla: Lehce chlazené, 12 - 14 ° C Jako aperitiv, pro společenské pití, s těstovinami a rybími pokrmy, zejména sladkovodními rybami
Alto Adige DOC 100% Chardonnay Potenciál stárnutí: 3 - 7 let Teplota podávání a párování jídla: Lehce chlazené, 11 - 14 ° C První jídla, uzený losos a jiné uzené druhy ryb, těstoviny, zejména ty se smetanovými omáčkami, smažené ryby v strouhance nebo těstíčku, nebo samostatně jako aperitiv
Alto Adige DOC 100% Gewürztraminer Potenciál stárnutí: 4 - 6 let Podáváme: lehce chlazené, 12 - 14 ° C
Špičkový tramín z Tramínu, kořeněný (Gewürztraminer) z terasovité vinice Kastelaz, která se nachází přímo nad centrem městečka Tramín, v nadmořské výšce cca 400 m. Je asi jeho nejlepší, nejklasičtější i nejhezčí vinicí. Ocenění - ročník 2018: WINE SPECTATOR/USA - 91 POINTS THE WINE ADVOCATE - ROBERT PARKER/USA - 92 POINTS GUIDA ESSENZIALE AI VINI D'ITALIA - DANIELE CERNILLI - 95 POINTS TRE BICCHIERI GAMBERO ROSSO - 3 poháry (nejvyšší ocenění) LUCA GARDINI - GARDININOTES.COM - 91+ POINTS WEIN PLUS - 9
Špičkový Cabernet z Horní Adiže (Alto Adige). Pravidelně vysoce oceňován těmi nejprestižnějšími hodnoceními. Víno je pěstované na vinici Castel Ringberg, jedné z nejlepších v regionu.
Špičkový Cabernet z Horní Adiže (Alto Adige). Pravidelně vysoce oceňován těmi nejprestižnějšími hodnoceními. Víno je pěstované na vinici Castel Ringberg, jedné z nejlepších v regionu.
Cabernet Istrice ( italsky ježek) je velmi krásné červené víno z odrůd Cabernet Sauvignon 85% s přidáním 15%odrůdy Cabernet Franc.
Alto Adige DOC 100% Pinot Grigio Potenciál stárnutí: 3 - 4 roky Teplota podávání a párování jídla: Lehce chlazené, 12 - 14 ° C Jako aperitiv, s těstovinami, jemnými sýry, grilovanými rybami a sýrovým fondue OceněníJames Suckling 90/100
Alto Adige DOC 100% Pinot Nero Alkohol: 13,00 % základní Pinot Nero vinařství Potenciál stárnutí: 5 - 7 let
Sauvignon Eleny Walch z vinic Castel Ringberg od jezera Caldaro je jihotyrolskou extratřídou.Odrůda: 100 % Sauvignon Blanc. Potenciál stárnutí: 8 - 15 let !! Ocenění: SAVOIR VIVRE - 93 POINTS DOCTOR WINE MAGAZINE BY DANIELE CERNILLI - 94 POINTS ANNUARIO DEI MIGLIORI VINI ITALIANI-LUCA MARONI - 93 POINTS VINOUS BY ANTONIO GALLONI - 91 POINTS I VINI DI VERONELLI - 90 POINTS