Francouzské červené suché víno z oblasti Côtes du Rhône (AOP). Červené víno s fialovými odlesky, intenzivní vůní červeného ovoce, lékořice a pepřového koření. Víno je hladké a vláčné s příjemnou délkou v závěru. Párování: uzeniny, quiche Lorraine, pizza, sýr.
Francouzské červené suché víno z oblasti Côtes du Rhône (AOP). Víno pochází výhradně s pozemkův Dentelles de Montmirail. Má krásnou červenofialovou barvu, komplexní vůni s marmeládovými tóny a hedvábnými taniny. Párování: pečené a grilované maso.
Francouzské červené suché víno z oblasti Côtes du Rhône v BIO kvalitě (AOP). Sytě červené víno dobře chuťově vyvážené s vůní červeného ovoce, zvýrazněné nádechem lékořice a toastového chleba. Párování: červené maso, maso v omáčce, silné sýry.