Basmati rýže je nejušlechtilejší odrůda rýže pěstovaná na úpatí Himalájí. Vyznačuje se dlouhým, štíhlým, kvalitním zrnem, má jedinečné aroma a delikátní, přírodní chuť.
Jasmínová rýže s dlouhými a tenkými zrny. Pěstuje se převážně v Thajsku.Intenzivní vůní jasmínu během vaření. Je ideální na přípravu i jako ozdoba. V případě exotických pokrmů se servíruje do misky.
Rýže Arborio je ideální pro všechny rizota nebo jakékoli přípravy suché rýže. Velká, perlová zrna. Během přípravy se zrna uvařit dokonale a rovnoměrně. Rýže je bohatá na škrob, pevná a zaručí perfektní smetanovou konzistenci rizota.
Rýže Carnaroli je nejlepší odrůda italské rýže pěstované v Lombardii a Piemontu. Díky vysokému obsahu škrobu je při vaření lepkavá až mazlavá, výborně pak vstřebává další ingredience, avšak uvnitř zrnka zůstávají tvrdá, proto je ideální na všechny druhy rizot.
Dlouhozrnná rýže v praktických varných sáčcích od italské značky CURTIRISO. Balení obsahuje 4 sáčky po 125g rýže, které usnadní a zrychlí její přípravu. Ideální pro rychlý a jednoduchý přípravu kvalitní rýže doma.
Černá rýže je odrůda rýže s organoleptickými vlastnostmi, které ji činí naprosto jedinečnou. Její intenzivní vůně, která po uvaření ještě zesílí, připomíná vůni čerstvě upečeného chleba.