Čistý, čirý, rýžový ocet bez přidaného cukru. V porovnání s klasickým octem je chuť rýžového octa jemnější, něco mezi kyselo-sladkou. Používá se při přípravě zeleninových salátů, masových a rybích marinád či dresinků.Rýžový ocet se vyrábí fermentací rýže, kdy vzniká rýžové víno, které opětovně fermentuje do vzniku octa. Rozšiřuje řadu oblíbených dochucovadel, většinou je spojován s přípravou rýže na Sushi, znám je hlavně v asijské kuchyni. Rýžový ocet má velmi nízkou energetickou hodnotu, 0% tuku, 0% sa
Čistý, čirý, rýžový ocet bez přidaného cukru. V porovnání s klasickým octem je chuť rýžového octa jemnější, něco mezi kyselo-sladkou. Používá se při přípravě zeleninových salátů, masových a rybích marinád či dresinků.Rýžový ocet se vyrábí fermentací rýže, kdy vzniká rýžové víno, které opětovně fermentuje do vzniku octa. Rozšiřuje řadu oblíbených dochucovadel, většinou je spojován s přípravou rýže na Sushi, znám je hlavně v asijské kuchyni. Rýžový ocet má velmi nízkou energetickou hodnotu, 0% tuku, 0% sa
Vynikající balzámový ocet z Modeny v Itálii. Má sladkou chuť, mírnou kyselost a je vhodný pro dochucování různých pokrmů. Je praktický díky sprejovému designu, který umožňuje snadné dávkování. Ideální volba pro milovníky autentického italského balzámového octa.
Balzamikové glazé, krém či redukce je dresink nebo zálivka s Aceto Balsamico di Modena IGP aaroma citronů.Váš dokonalý společník na zmrzlinu, ovoce a dezerty.