Bartolini

Bartolini Cameroni pasta 500g

Bartolini Cameroni pasta 500g

Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta, které se dokonale spojuje s omáčkou. Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se udržuje co nejvyšší hodnota bílkovin, lepku a vitamínů.

koupit
Bartolini Ditalini těstoviny 500g

Bartolini Ditalini těstoviny 500g

Tyto těstoviny jsou vyrobeny řemeslným způsobem, jsou bohaté na bílkoviny, pružné a během vaření dobře drží tvar. Jsou taženy bronzem, aby se dosáhlo porézního těsta, které usnadňuje „uchopení“ omáčkou, zatímco velmi pomalý proces sušení (přibližně 30 hodin) zachovává co nejvyšší hodnotu bílkovin, lepku a vitaminů.

koupit
Bartolini Ciriole pasta 500g

Bartolini Ciriole pasta 500g

Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta, které se dokonale spojuje s omáčkou. Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se udržuje co nejvyšší hodnota bílkovin, lepku a vitamínů.

koupit
Bartolini Rigatoni pasta 500g

Bartolini Rigatoni pasta 500g

 Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta, které se dokonale spojuje s omáčkou.  

koupit
Bartolini Penne pasta 500g

Bartolini Penne pasta 500g

Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta, které se dokonale spojuje s omáčkou. Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se udržuje co nejvyšší hodnota bílkovin, lepku a vitamínů.

koupit
Bartolini Fettuccine pasta - vaječné 500g

Bartolini Fettuccine pasta - vaječné 500g

Bartolini Fettuccine Pasta je to pravé italské kulinářské umění, které vás dostane! Každá dávka této lahodné vaječné těstoviny je připravena z kvalitní tvrdé semolinové pšenice a čerstvých vajec pomocí tradičních řemeslných metod.

koupit
Bartolini Tagliatelle pasta- vaječné 500g

Bartolini Tagliatelle pasta- vaječné 500g

 Bartoliniho vaječné těstoviny se vyrábějí pomocí řemeslných metod z tvrdé semolinové pšenice a čerstvých vajec. Připraveno z porézního těsta tak, aby se lépe mísilo s kořením a omáčkou. Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se zajistí nejvyšší možné nutriční hodnoty.

koupit
Bartolini Pappardelle pasta- vaječné 500g

Bartolini Pappardelle pasta- vaječné 500g

 Bartoliniho vaječné těstoviny se vyrábějí pomocí řemeslných metod z tvrdé semolinové pšenice a čerstvých vajec. Připraveno z porézního těsta tak, aby se lépe mísilo s kořením a omáčkou. Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se zajistí nejvyšší možné nutriční hodnoty.

koupit
Bartolini Fusilli di farro- špaldové 500g

Bartolini Fusilli di farro- špaldové 500g

Bartolini celozrnné těstoviny se vyznačují příjemnou vůní a vynikajícími nutričními vlastnostmi. Bohaté na vitamín B, bílkoviny a vlákninu. Porézní těsto podporuje dokonalé smíchání s omáčkou. Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se udržuje co nejvyšší hodnota bílkovin, lepku a vitamínů.

koupit
Bartolini Penne pasta di farro- špaldové 500g

Bartolini Penne pasta di farro- špaldové 500g

Bartolini celozrnné těstoviny se vyznačují příjemnou vůní a vynikajícími nutričními vlastnostmi. Bohaté na vitamín B, bílkoviny a vlákninu. Porézní těsto podporuje dokonalé smíchání s omáčkou. Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se udržuje co nejvyšší hodnota bílkovin, lepku a vitamínů.

koupit
Bartolini Fusilli tricolore pasta 500g

Bartolini Fusilli tricolore pasta 500g

Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta, které se dokonale spojuje s omáčkou. Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se udržuje co nejvyšší hodnota bílkovin, lepku a vitamínů.

koupit
Bartolini Penne tricolore pasta 500g

Bartolini Penne tricolore pasta 500g

Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta, které se dokonale spojuje s omáčkou.  

koupit
Bartolini Polenta 300g

Bartolini Polenta 300g

Tradiční italská kukuřičná krupice vhodná k přípravě pokrmů jako je polenta, kaše či různé druhy dezertů.

koupit
Bartolini Polenta s houbami 300g

Bartolini Polenta s houbami 300g

lt;p>Polenta je tradiční italské jídlo z kukuřičné mouky, které se často podává jako příloha k masu nebo zelenině. V tomto konkrétním případě je polenta obohacena houbami

koupit
Bartolini Polenta s bílým lanýžem 300g

Bartolini Polenta s bílým lanýžem 300g

Polenta je tradiční italské jídlo z kukuřičné mouky, které se často podává jako příloha k masu nebo zelenině. V tomto konkrétním případě je polenta obohacena bílým lanýžem, což je vysoce ceněná a luxusní druh houby s výraznou chutí a vůní.

koupit