Máme vše pro výrobu sushi. ✅ Kvalitní suroviny i vybavení pro domácí výrobu japonské pochoutky. ✅ Vybírejte v e-shopu SushiRaj.cz.
Pro přípravu sushi MAKI budete určitě potřebovat rolovací podložku z bambusu pro vytvoření dokonale texturované rolky. Rolování bez této podložky je zbytečně složité a patlavé, s ní to ale jde raz dva. Je vyrobena z kvalitních bambusových zakulacených tyčinek.
Miso - sójová pasta je základní přísada tradiční japonské kuchyně. Dnes je každodenně využívána na celém světě v makrobiotické stravě.
Tmavá řasa nazývaná také jako kombu, konbu, kelp nebo dashima se používá na přípravu vývaru dashi. Při vaření luštěnin, polévek, omáček.
Mouka z lepkavé rýže pro výrobu moučníků, dezertů , pudinků,...
Velice chutná pikantní polévka s výtečnými nudlemi světoznámé značky SHIN RAMYUN, bez glutamátu a transmastných kyselin.
Tento japonský nůž Santoku je určen pro profesionální prostředí. Má proto standardní a s ohledem na ergonomicky vlastnosti ověřený design. SANTOKU je výborný při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť s trojím nýtováním Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. .
Pokud chcete připravovat sushi jako pravý japonec, potřebujete japonský nůž k tomuto počinu předurčený. Nůž Sashimi je velice ostrý, navržený pro přípravu všech druhů sushi. Budete s ním spokojeni především při práci s rybami a mořskými plody. Je jednostranně broušený, dobře se drží a snadno se udržuje.
Jednorázové jídelní hůlky vyrobeny ze dřeva. Jsou spojené - před použitím rozdělit.
Kari pasta vhodná pro přípravu asijských jídel. Bez glutamátů a jiných dochucovadel, dle originální thajské receptury.
Žlutá kari pasta vhodná k dochucení asijských pokrmů. Bez konzervantů a éček.
Žlutá kari pasta vhodná k dochucení asijských pokrmů. Bez éček.
Lahodné husté kokosové mléko s vysokým podílem kokosového extraktu. Vhodné na přípravu teplých i studených pokrmů.
Lahodné husté kokosové mléko s vysokým podílem kokosového extraktu.
Dřevěná krabička na výrobu oshisushi (sushi řez). Ruční výroba z bukového dřeva
Mletá kurkuma, používá se na ochucení slaných i sladkých asijských pokrmů. Říká se jí také indický šafrán. Tento žlutooranžový prášek dodá pokrmům správnou barvu a pikantnost. Kurkuma je hojně využívána především v indické kuchyni a jako přísadad do kari směsí.