Jedinečný terroir Modrých Hor - vína s nezaměnitelným charakterem. Děláme víno hlavou, srdcem a rukama. Moravské víno má zůstat moravským - ovocné a svěží bez zbytečných kudrlinek.
Přírodně šumivé - suché Pet-Nat je svým způsobem nepředvídatelné víno. Každá láhev může být originál a být tak trochu jiná. Světle zelenožlutá barva, po probuzení bublinek s jemným závojem. Kvasniční vůně s intenzivní květinovou vůní lipového květu. Dále ve vůni a chuti rozpoznatelné tóny angreštu, broskve a černého rybízu. Ovocně krémové včetně jemných kalů a jemného perlení. Lehčí osvěžující pokrmy. Čerstvé saláty, mořské plody nebo sushi.
moravské zemské víno - polosuché Červené víno s malým zbytkovým cukrem. Jedná se o kupáž vín odrůd Frankovka a André. Tmavě rubínová barva s fialovými odlesky. Ve vůni je dominantní kořenitost a sladké černé višně. V chuti můžeme najít ostružiny a borůvky se sladkým závěrem. Doporučujeme k sýrům s modrou plísní, ale klidně i k něčemu sladšímu nebo jen tak vychutnat samotné.
Přírodně šumivé - suché Pet-Nat je svým způsobem nepředvídatelné víno. Každá láhev může být originál a být tak trochu jiná. Světle žlutá barva, po probuzení bublinek s jemným závojem. Kvasniční vůně s nádechem zeleného jablíčka a tóny citrusů. Ovocně krémové včetně jemných kalů a jemného perlení. Mořské plody, ovocné a zeleninové saláty a sýry.
pozdní sběr - suché Frankovka dodává vínu tělo a plnost, zatímco hrozny André přináší jemné ovocné tóny a svěžest. Výsledkem je víno s bohatým aroma, vyváženou chutí a dlouhým dozníváním. Víno má krásnou tmavě rubínovou barvu s fialovými odlesky. Ve vůni je dominantní kořenitost a černé višně. V chuti se objevují tóny ostružin a borůvky. Doporučujeme ke kořeněným úpravám mas, k hovězím steakům, kachně, huse a k sýrům s modrou plísní.
V bedýnce CLASSIC najdete tato přívlastková vína a jedno cuvée ročníku 2022: NEUBURSKÉ - suché TRAMÍN ČERVENÝ - suché CUVÉE NETRAHI - suché RYZLINK RÝNSKÝ - polosuché HIBERNAL - polosuché CHARDONNAY - polosladké
hroznový sirup Tradiční pochutina arabských zemí a Turecka vzniká pomalým odpařováním hroznového moštu bez přídavku dalších látek. Jedná se o 100% přírodní produkt s vysokým obsahem hroznového cukru, který si zachovává obsah vitamínů a minerálů jako jsou hořčík, draslík, vápník, fosfor a další. Skvěle se kombinuje se slanými i sladkými pokrmy. Používá se stejně jako javorový nebo datlový sirup. Doporučujeme k palačinkám, lívancům, na zmrzlinu nebo do jogurtu. Hodí se k ořechům či sýrům. Vhodný k dochucení
pozdní sběr - suché Zlatavě žlutá barva, výrazná, bohatě kořenitá vůně ve které dominuje sladké koření s tóny květin. V chuti tropické ovoce, čajová růže, meruňky a medový závěr. Mírně podchlazené lze podávat jako sklenku aperitivu. Jako doprovod předkrmů, zejména paštiky z husích jater, nebo k uzeným rybám. Hodí se k sýrům s modrou plísní nebo k ovčím či kozím sýrům. Díky kořenitému aroma a plnosti chuti se hodí ke kořeněnému jídlu i k některým exotickým, silně kořeněným pokrmům asijské kuchyně.
moravské zemské víno - polosladké Sytá růžová barva, vůně lesních jahod, malin a jemný nádech jogurtu. Tip! Ideální ke grilování, nebo sladkým dezertům
pozdní sběr - polosuché Zelenožlutá barva, velmi intenzivní květinová vůně lipového květu s tóny angreštu, broskve a černého rybízu. Chuť plná, připomínající kompotované zralé broskve, velmi extraktivní, typicky kořenitá s harmonickou kyselinkou. Doporučujeme podávat k předkrmům, bílým masům, rybám nebo mořským plodům.