Kuchařské a cukrářské kurzy, čistě rostlinné, veganské. Široká nabídka cukrářského zboží a surovin. Moderní veganské dezerty.
Akce - knížka za 1 Kč při nákupu nad 1500 Kč! Máte v košíčku nákup nad 1500 Kč? Pak si do něj nezapomeňte přihodit i knížku za symbolickou cenu 1 Kč - ve variantách si zvolte kniha za 1 Kč .
Akce - knížka za 1 Kč při nákupu nad 1500 Kč!
Protein vhodný pro výrobu veganských bílků Tento protein sloužil jako náhrada proteinu Solanic 300 v době, kdy byl zcela nedostupný (Solanic 300 je aktuálně dostupný!!). Tento protein je plně funkční v receptech na ovocné / čokoládové pěny, pečené mandlové krém nebo pusinky. Nedoporučujeme na výrobu makronek či máslového krému na dorty. Součástí balíčku budou upravené receptury.
Protein vhodný pro výrobu veganských bílků Tento protein sloužil jako náhrada proteinu Solanic 300 v době, kdy byl zcela nedostupný (Solanic 300 je aktuálně dostupný!!). Tento protein je plně funkční v receptech na ovocné / čokoládové pěny, pečené mandlové krém nebo pusinky. Nedoporučujeme na výrobu makronek či máslového krému na dorty. Součástí balíčku budou upravené receptury.
Ovesná smetana ke šlehání Oatly! by neměla chybět ve vaší lednici. Díky Oatly! si teď můžete našlehat krémovou ovesnou šlehačku do krémů na vaše dorty, jejich zdobení, ale i třeba na horkou čokoládu nebo jen tak na chuť! Z důvodu časové náročnosti balení chlazeného zboží je u tohoto artiklu nastavena minimální objednávka na 2 kusy.
Aqufaba je cizrnnový nálev, který lze díky jeho specifickému složení použít jako náhradu bílků. Velmi dobře funguje při našlehávání - s aquafabou tak můžete upéct skvělé veganské pusinky či Pavlovu a vyrobit ovocné nebo čokoládové pěny.
Rozpustný prebiotický prášek z agáve. Protože má inulin v určitých oblastech podobné vlastnosti jako cukr, lze ho ve specifických případech využít jako jeho náhrada.
Rostlinná alternativa k mléčné čokoládě od belgické značky Callebaut.
Valrhona INSPIRATION Passion Fruit je inovativní čokoláda (couverture) vyrobená z lyofilizovaných jahod a je přirozeně bezlaktózová. Má intenzivní chuť i barvu. Čokoláda je vyrobena z čistě přírodních látek, tedy bez konzervantů, umělých barviv a příchutí.
Valrhona INSPIRATION Passion Fruit je inovativní čokoláda (couverture) vyrobená z lyofilizovaných jahod a je přirozeně bezlaktózová. Má intenzivní chuť i barvu. Čokoláda je vyrobena z čistě přírodních látek, tedy bez konzervantů, umělých barviv a příchutí.
Valrhona INSPIRATION Passion Fruit je inovativní čokoláda (couverture) vyrobená z lyofilizovaných jahod a je přirozeně bezlaktózová. Má intenzivní chuť i barvu. Čokoláda je vyrobena z čistě přírodních látek, tedy bez konzervantů, umělých barviv a příchutí.
Valrhona INSPIRATION Passion Fruit je inovativní čokoláda (couverture) vyrobená z ovoce marakuja a je přirozeně bezlaktózová. Má intenzivní chuť i barvu. Čokoláda je vyrobena z čistě přírodních látek, tedy bez konzervantů, umělých barviv a příchutí.
Valrhona INSPIRATION Passion Fruit je inovativní čokoláda (couverture) vyrobená z ovoce marakuja a je přirozeně bezlaktózová. Má intenzivní chuť i barvu. Čokoláda je vyrobena z čistě přírodních látek, tedy bez konzervantů, umělých barviv a příchutí.
Valrhona INSPIRATION Passion Fruit je inovativní čokoláda (couverture) vyrobená z ovoce marakuja a je přirozeně bezlaktózová. Má intenzivní chuť i barvu. Čokoláda je vyrobena z čistě přírodních látek, tedy bez konzervantů, umělých barviv a příchutí.
Amatika Blanche 35 % je první čistě rostlinná bílá čokoláda od francouzské společnosti Valrhona. S touto čokoládou, ve které se snoubí sladkost mandlí a oříškové tóny, se Vám bude pracovat stejně snadno jako s jakoukoliv tradiční bílou čokoládou.