Mango kostky bez přidaného cukru a SO2 nesířené. Tento druh je velmi bohatý na vitamíny. Kromě toho Je bohatým zdrojem draslíku a vitamínů.
Mango kostky bez přidaného cukru a SO2 nesířené. Tento druh je velmi bohatý na vitamíny. Kromě toho Je bohatým zdrojem draslíku a vitamínů.
Mango kostky bez přidaného cukru a SO2 nesířené. Tento druh je velmi bohatý na vitamíny. Kromě toho Je bohatým zdrojem draslíku a vitamínů.
Mango kostky bez přidaného cukru a SO2 nesířené. Tento druh je velmi bohatý na vitamíny. Kromě toho Je bohatým zdrojem draslíku a vitamínů.
Švestky lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Švestky lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Švestky lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Švestky lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Švestky lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Klikva velkoplodá BIO. Sušené ovoce přírodní a organické je produktem pocházejícím z ekologického zemědělství, který musí splňovat ty nejpřísnější požadavky na pěstování, zpracování a skladování. Jedná se o sušené ovoce v konvenční kvalitě, které je sušeno buď přirozenou cestou na slunci, anebo pomocí speciálních technologií horkým vzduchem
Klikva velkoplodá BIO. Sušené ovoce přírodní a organické je produktem pocházejícím z ekologického zemědělství, který musí splňovat ty nejpřísnější požadavky na pěstování, zpracování a skladování. Jedná se o sušené ovoce v konvenční kvalitě, které je sušeno buď přirozenou cestou na slunci, anebo pomocí speciálních technologií horkým vzduchem
Klikva velkoplodá BIO. Sušené ovoce přírodní a organické je produktem pocházejícím z ekologického zemědělství, který musí splňovat ty nejpřísnější požadavky na pěstování, zpracování a skladování. Jedná se o sušené ovoce v konvenční kvalitě, které je sušeno buď přirozenou cestou na slunci, anebo pomocí speciálních technologií horkým vzduchem
Klikva velkoplodá BIO. Sušené ovoce přírodní a organické je produktem pocházejícím z ekologického zemědělství, který musí splňovat ty nejpřísnější požadavky na pěstování, zpracování a skladování. Jedná se o sušené ovoce v konvenční kvalitě, které je sušeno buď přirozenou cestou na slunci, anebo pomocí speciálních technologií horkým vzduchem
Klikva velkoplodá BIO. Sušené ovoce přírodní a organické je produktem pocházejícím z ekologického zemědělství, který musí splňovat ty nejpřísnější požadavky na pěstování, zpracování a skladování. Jedná se o sušené ovoce v konvenční kvalitě, které je sušeno buď přirozenou cestou na slunci, anebo pomocí speciálních technologií horkým vzduchem
Ostružiny celé lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!