Rozvoz farmářských potravin. Maso, uzeniny a mléčné výrobky. To nejlepší od naších farmářů. Objednejte si lokální suroviny.
DEMI-GLACE je dvacet čtyři hodin tažený a dvanáct hodin redukovaný vývar z hovězích, telecích a vepřových kostí, s rajčatovým pyré, červeným vínem a sušenými švestkami. Demi-glace je gastronomická maturita – zredukovaný vývar z hovězích, telecích a vepřových kostí, obohacený rajčatovým pyré, červeným vínem a sušenými švestkami. Je ideální jako univerzální základ a má tak hustou konzistenci, že ho ze sklenice dostanete jen lžící. K pití stačí naředit, osoli
Lihovar pomalu ještě ani nevznikl a díky této višňovici hned začal sbírat ocenění. 19/20 bodů znamenalo titul a rakouskou cenu Das Goldene Stamperl.
První Sloe Gin vyprodukovaný v ČR. Likér získaný dlouhou macerací mrazem políbených trnek v London Dry Ginu z produkce Little Urban Distillery pana Urbánka.
Champi je jedinečný nealkoholický perlivý nápoj, který je vyrobený pouze z českých jablek. Neobsahuje žádný přidaný cukr, aromata či konzervanty a není pasterizovaný. Díky absenci barviv se může finální barva nápoje lišit dle dané výrobní šarže v závislosti na vybrané odrůdě jablek.
Na dveře opět klepe nový rok. Tento lahodný čaj s verbenou a květem bezu černého nejen báječně chutná, ale na každém jednotlivém sáčku najdete rčení, které vám i vašim blízkým umožní s radostí vklouznout do nového roku. Skvělý drobný dárek na Silvestra. Přejeme šťastný nový rok!
Sušený Uherský bok je bez kosti a je vyráběn z vepřového masa v Podkrkonoší. Tento produkt je typický svou pevnou a pružnou konzistencí a lehce slanou chutí.
Angreštové víno nemá obdoby. Tenhle netradiční chuťový zážitek si buď zamilujete, nebo prostě ne. Je lehce kyselé se sladkým dozvukem - stejně jako plody jeho keře. Jakmile odšpuntujete korek, vyvalí se na vás příjemně sladká vůně, která vás naláká k okamžitému ochutnání. Hodí se jako aperitiv na slavnostní přípitek i jako digestiv po obídku.
Jakmile odšpuntujete láhev, vyvalí se na vás příjemná vůně hrušek. První lok vám možná bude připomínat klasické bílé víno, ale jakmile se chuť rozvine, nebude pochyb o tom, že máte pusu plnou hrušek. A než se nadějete, budete na dně láhve a totálně se do Hrušňáku zamilujete jako my.
Krásně voňavé 11,5% víno chutná přesně jako čerstvě utržené maliny, jen s alkoholem navíc. Víno bude zaručeně chutnat slečinkám, co milují aromatická vína, ale také těm, co si rádi pochutnají na lesních plodech. Vínko nedáte z ruky ani v létě, kdy v kombinaci s pár kostkami ledu nebo jako vinný střik parádně osvěží.
Alkohol a jahody, tahle kombinace šla vždycky dohromady. Hříšně sladká chuť a vůně se neztratila ani při výrobě Jahoďáku. A tak se na vás po odhození korku vyvalí boží aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč. Jahodové víno je vyrobeno z pečlivě vybraných slovenských jahod ze slovenských jahod.
Vyrobeno z borůvek, které před kvašením prošly mrazem. Díky tomu má Borůvčák vyšší cukernatost i výraznější chuť a chutná jako kdybyste trhali bobulky přímo z keře. Borůvčák dobře píše právě díky vyšší cukernatosti, a tak ho doporučujeme spíše popíjet, než lejt jako limču.
Sušený salám z vepřového masa s jemnou vůní jalovce. Dokonalý s čerstvým chlebem, k pivu nebo vínu. Tradiční receptura uheráku byla ozvláštněna koření, které evokuje zvěřinu. Na 100 kg hotového výrobku bylo použito 162 kg masa.