Rozvoz farmářských potravin. Maso, uzeniny a mléčné výrobky. To nejlepší od naších farmářů. Objednejte si lokální suroviny.
Pravá česká svíčková omáčka s hovězím masem bez konzervantů. Tradiční přílohou jsou houskové čí karlovarské knedlíky. Česká výroba. Bohatě vystačí na 2 porce.
Švestková povidla vyrobená pomalým vařením po dobu 24 - 28 hodin. Na 100 gramů povidel bylo použito 320 gramů čerstvých švestek. Bez přidaného cukru a jiných aditiv.
Stačí jediné ochutnání a v myšlenkách se vrátíte do dětství, kdy jste jako malí u prarodičů mlsali pomačkané jahody s cukrem. Poddejte se tomu nostalgickému pokušení zas a znovu - s naší Jahodou! Čerstvé plody jahod jsou bohaté na vitamín C, ale také na vitamíny skupiny B, vitamín A a E. Proto ovoce lisujeme za studena a pasterujeme za nízkých teplot, abychom pro vás co nejvíce toho dobrého zachovali.
Vypadá jako tekuté paprsky letního slunce a chutná jako samotná esence prázdnin – co je to? Přece náš lahodný mangový sirup! Plody mangovníku obsahují velké množství vlákniny, antioxidanty i celou řadu vitamínů. Právě díky vláknině je mangový sirup krásně hustý.
Je libo malinovku jako od babičky? Sytá karmínová barva sirupu si získá vaši pozornost a neskonale bohatá chuť i vůně zase vaše srdce. Jakmile jednou ochutnáte, už nebudete chtít jinak - představujeme vám naši vymazlenou Malinu! Čerstvé plody malin jsou bohaté na vitamíny skupiny B, vitamín C, A i další prospěšné stopové prvky a minerály.
Milujete borůvky? Už kvůli nim nemusíte s košíkem do lesa - tady jste na správném místě! Opravdovou bombou naší kolekce ovocných sirupů se stala právě tato skvostná, inkoustově zbarvená Borůvka. Má úžasně bohatou chuť a výraznou vůni, kterou si vás okamžitě získá. Dejte si ale pozor, její chuť je zdravě návyková.Čerstvé plody borůvek mají antioxidační účinky a jsou bohaté na vitamíny skupiny B, C, provitamin A, ale také minerály jako je draslík, hořčík, železo a další stopové prvky.
Polévkové koření je skvělý základ pro všechny polévky a omáčky. Vhodné také pro dochucování rizot a zapečených pokrmů. Dochucení polévky už nemůže být jednodušší!
Je to sloučení sladko-kyselých a pikantní chuti. Nedejte se zmást neobvyklostí suroviny je to výjimečně dobrá a delikátní kombinace ostré a osvěžující chuti. Výborně doplní jehněčí, skopové a zvěřinu. Obzvláště je chutné na topinkách a k sýru. Jelikož cibule patří k základní surovinu při vaření, tak všude kde používáte cibuli, můžete dochutit, potrhnout, vylepšit chuť daného jídlo nebo chuťovky.
Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.
Hvězdná švestka! Naše švestky v (polo)tekuté podobě jsou ostřejší než slivovice s vychytanou chutí inspirovanou tradičními českými povidly. V naší omáčce ucítíte intenzivní chuť čerstvých švestek, které dozrály na jižní Moravě v ovocném sadě zahradnictví Ferby z Pasohlávek a v Sadech Starý Lískovec v Brně. Celkovou chuťovou vyváženost podtrhuje červené víno z vinařství Rajhradské klášterní, spolu s hřebíčkem, badyánem a skořicí z Kambodži z farmy La Plantation. Švestková chilli omáčka získala ocenění v
Tato chuťově výrazná paštika z naloženého jeleního masa a brusinek je skutečnou lahůdkou pro znalce a milovníky zvěřinových specialit. K ČEMU SE JELENÍ PAŠTIKA HODÍ? Vyzkoušejte jelení paštiku podávat spolu s naším brusinkovým džemem, na jakémkoliv pečivu bude vynikající Jelení paštikou jistě potěšíte Vaše babičky a dědečky, typická chuť kvalitního jeleního masa je zanese zpátky do mladých let
Chuť a vůně opravdového ovoce v každé skleničce. Vynikající ovocný čaj přezdívaný také jako pečený čaj. Šípky jsou vedle rakytníku jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů C, navíc obsahují další cenné vitamíny a minerály nejen proti chřipce a nachlazení. Příjemnou chuť doplňuje medová složka v čaji. Návod k použití: Do hrnku o objemu 200 ml – 300 ml dejte 2 lžičky čaje a zalijte horkou vodou. Sklenička s objemem 520 ml vystačí na přípravu 10 až 15 šálků výtečného čaje.
Chuť a vůně opravdového ovoce v každé skleničce. Vynikající ovocný čaj přezdívaný také jako pečený čaj. Skvělá kombinace jablek a skořice. Je slazený stévií. „MADAMI TIP“ - doporučujeme vyzkoušet!Šťavnaté čaje zkuste zalít i vychlazenou perlivou nebo neperlivou vodou a jednoduše si z nich připravíte domácí limonádu. Nebo si ho můžete přidat do jogurtu, müsli, kaše nebo na pečivo.
Chuť a vůně opravdového ovoce v každé skleničce. Vynikající ovocný čaj přezdívaný také jako pečený čaj. V tomto najdete kousky zázvoru zjemněné medem. „MADAMI TIP“ - doporučujeme vyzkoušet!Šťavnaté čaje zkuste zalít i vychlazenou perlivou nebo neperlivou vodou a jednoduše si z nich připravíte domácí limonádu. Nebo si ho můžete přidat do jogurtu, müsli, kaše nebo na pečivo.
Punč, po kterém roztají i největší ledové královny. Velké kusy hrušek naložené ve směsi kvalitního alkoholu. Můžete si ho vychutnat při dlouhých zimních večerech s přáteli nebo na sjezdovce na kuráž . Návod na použití: Skleničku zalijte 200-300 ml horké vody. Připravený nápoj obsahuje max. 4,4 % alkoholu.