Vítejte ve světě oříšků, semínek a sušeného ovoce. Kdybych měl krátkosti prezentovat naší firmu. Tři slova by ji vystihly nejlépe. KVALITA, DESIGN A ORIGINALITA, Rád bych začal kvalitou. Fráze, kterou skloňuje téměř každá firma. Ostatní hodnotit nechceme. Jednak nám to nepřísluší a věříme, že každý jede podle svého…
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečen
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečen
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečen
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečen
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečen
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečen
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečen
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečen
Jeden z nejprodávanějších ovocných čajů. Má pestrý vzhled, vyváženou chuť a příjemné aroma. Vychutnejte si královskou chuť této prémiové směsi čerstvých kousků ovoce.
Slunečnicová semínka v hořké čokoládě, polevě s jogurtovou příchutí a polevě s karamelovou příchutí. S přihlédnutím k obsahu zdraví prospěšných látek máte zdravé mlsání pod palcem.
Slunečnicová semínka v hořké čokoládě, polevě s jogurtovou příchutí a polevě s karamelovou příchutí. S přihlédnutím k obsahu zdraví prospěšných látek máte zdravé mlsání pod palcem.
Slunečnicová semínka v hořké čokoládě, polevě s jogurtovou příchutí a polevě s karamelovou příchutí. S přihlédnutím k obsahu zdraví prospěšných látek máte zdravé mlsání pod palcem.
Slunečnicová semínka v hořké čokoládě, polevě s jogurtovou příchutí a polevě s karamelovou příchutí. S přihlédnutím k obsahu zdraví prospěšných látek máte zdravé mlsání pod palcem.
Máte chuť na sladké, ale nechcete nic přeslazeného? Pro Vás budou ideální volbou hořké mandle. Vynikající hořká čokoláda s praženou mandličkou Vás jistě nadchne.
Máte chuť na sladké, ale nechcete nic přeslazeného? Pro Vás budou ideální volbou hořké mandle. Vynikající hořká čokoláda s praženou mandličkou Vás jistě nadchne.