Vítejte ve světě oříšků, semínek a sušeného ovoce. Kdybych měl krátkosti prezentovat naší firmu. Tři slova by ji vystihly nejlépe. KVALITA, DESIGN A ORIGINALITA, Rád bych začal kvalitou. Fráze, kterou skloňuje téměř každá firma. Ostatní hodnotit nechceme. Jednak nám to nepřísluší a věříme, že každý jede podle svého…
Nadělujte, těm co máte rádi, zdraví a mlsání v jednom! Připravili jsme pro vaše oslavence kombinaci 320g těch nejoblíbenějších mandlí. S mandlemi v hořké a bílé čokoládě nebo slaném karamelu a kokosu rozhodně nešlápnete vedle.
Krásná bonboniéra ve veselých barvách, ideální pro děti, ale samozřejmě ne jen pro ně. Najdete v ní mandle v barevné krustě, které chutnají jako velké lentilky, barevné želé želvičky, lékořicové špalíčky a želé žížalky.
Jednotlivé maliny a ostružiny jsou posypané malými barevnými kuličkami, které chutnají dokonale. Dokonalé se hodí do mixu, na zdobení nebo jen na mlsání.
Jednotlivé maliny a ostružiny jsou posypané malými barevnými kuličkami, které chutnají dokonale. Dokonalé se hodí do mixu, na zdobení nebo jen na mlsání.
Od všeho něco - to je ALL IN ONE. Ochutnávejte mixujte a porovnávejte. Pak si můžete objednat, to co Vám chutná nejvíce a nebo zůstat a našich sladkých mixů.
Od všeho něco - to je ALL IN ONE. Ochutnávejte mixujte a porovnávejte. Pak si můžete objednat, to co Vám chutná nejvíce a nebo zůstat a našich sladkých mixů.
Asi nejoblíbenější tvar želé bonbónů! ŽÍŽALKY...každý z nás je ochutnal a proto se právem řadí mezi nejoblíbenější mlsoty. Navíc hrají všemi chutěmi, takže si každý vybere tu svoji.
Asi nejoblíbenější tvar želé bonbónů! ŽÍŽALKY...každý z nás je ochutnal a proto se právem řadí mezi nejoblíbenější mlsoty. Navíc hrají všemi chutěmi, takže si každý vybere tu svoji.
Výroba nugátu sahá velice daleko do historie. Původně měl být nugát pokrmem vyrobeným z medu, mandlí a vajíček, určeným jako oběť Bohům. Nedivíme se však, že se lidé nakonec rozhodli si tuto lahůdku ponechat pro sebe. Tato delikatesa s křupavými mandlemi je totiž považována za jeden z vrcholů kulinářského umění vůbec. Je vhodný jako dezert a zároveň ozdoba svatebních či jiných rautů.
Výroba nugátu sahá velice daleko do historie. Původně měl být nugát pokrmem vyrobeným z medu, mandlí a vajíček, určeným jako oběť Bohům. Nedivíme se však, že se lidé nakonec rozhodli si tuto lahůdku ponechat pro sebe. Tato delikatesa s křupavými mandlemi je totiž považována za jeden z vrcholů kulinářského umění vůbec. Je vhodný jako dezert a zároveň ozdoba svatebních či jiných rautů.
Výroba nugátu sahá velice daleko do historie. Původně měl být nugát pokrmem vyrobeným z medu, mandlí a vajíček, určeným jako oběť Bohům. Nedivíme se však, že se lidé nakonec rozhodli si tuto lahůdku ponechat pro sebe. Tato delikatesa s křupavými mandlemi je totiž považována za jeden z vrcholů kulinářského umění vůbec. Je vhodný jako dezert a zároveň ozdoba svatebních či jiných rautů.
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů, nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při peče
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů, nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při peče
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů, nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při peče
Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů, nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne, je-li podáván samotný, často však bývá ochucen nejrůznějšími příchutěmi, kterými jsou například rum, rozinky, cappuccino či lískové ořechy. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při peče