Vybíráme a dovážíme pro Vás nejlepší extra panenské olivové oleje, balsamico a lanýžové speciality z rodinných farem.
Botticelli je italský BIO olej s přírodní příchutí citronu, který jedinečně vyladí tatarák, carpaccio, bílé maso, zeleninové saláty nebo rybí pokrmy. Vyrábí se z kvalitního olivového oleje a citrónů ze Sicílie. Vyrábí se rozemletím oliv a citrónů bez použití umělého aroma Olivový olej vyrobený z oliv Leccino a Dritta rozemletých s bio citróny ze Sicílie Chuť je výrazná, středně ovocná s citrusy a bylinnými tóny Aroma citrusové s tóny bylinek evokující typické vůně pobřežních oblastí jižní Itálie Skvělý n
Tintoretto je italský středně intenzivní extra panenský olivový olej odrůdy Castiglionese. Má široké uplatnění v kuchyni a je skvělý na zeleninové saláty, pečené maso a drůbež, grilované ryby nebo na opékané brambory. Chuť a aroma je středně intenzivní a díky tomu má široké uplatnění v kuchyni Aroma je ovocné s tóny rajčat, mandlí , šalvěje a náznakem bazalky Na patře ucítíte harmonické náznaky hořkosti a kořenitosti, připomínající černý pepř a artyčok Ideální na přípravu polévek, pečeného masa, grilovan
Olivový olej střední intenzity z malé rodinné farmy v italském regionu Abruzzo. Má široké uplatnění v kuchyni pro dochucení masa i příloh. Chuť a aroma je středně intenzivní a díky tomu má široké uplatnění v kuchyni Ucítíte čerstvě posečenou trávu, artyčok, čekanku s tóny zelených mandlí V ústech přetrvávají harmonické tóny hořkosti, pikantnosti, balsamica a na závěr zelených mandlí Párujte s červeným masem, grilovanou drůbeží, lososem, pečenými bramborami, rizotem, … O
Botticelli je italský BIO olej s přírodní příchutí citronu, který se vyrábí z kvalitního olivového oleje a citrónů ze Sicílie. Jedinečně vyladí tatarák, carpaccio, bílé maso, zeleninové saláty nebo rybí pokrmy. Vyrábí se rozemletím oliv a citrónů bez použití umělého aroma Olej vyrobený zamp;nbsp;oliv Leccino a Dritta rozemletých s bio citróny ze Sicílie Chuť je výrazná, středně ovocná s citrusy a bylinnými tóny Aroma citrusové s tóny bylinek evokující typické vůně pobřežních oblastí j
Tintoretto je italský středně intenzivní extra panenský olivový olej odrůdy Castiglionese. Má široké uplatnění v kuchyni a je skvělý na zeleninové saláty, pečené maso a drůbež, grilované ryby nebo na opékané brambory. Chuť a aroma je středně intenzivní a díky tomu má široké uplatnění v kuchyni Aroma je ovocné s tóny rajčat, mandlí , šalvěje a náznakem bazalky Na patře ucítíte harmonické náznaky hořkosti a kořenitosti, připomínající černý pepř a artyčok Ideální na přípravu polévek, pečeného masa, grilovan
Prémiový BIO extra panenský olivový olej je kupáží odrůd Moraiolo, Frantoio, Leccino a Americano, která je vybalancovaná k chuťové dokonalosti. BIO olivový olej z rodinné farmy v Toskánsku Kupáž odrůd Moraiolo, Frantoio, Leccino a Americano Středně intenzivní ovocná chuť s dominujícími tóny dokonale vyzrálých oliv a doznívající chutí mandlí a ořechů Výtečný pro dochucení zeleninových salátů, grilovaných ryb, bílého masa, pasty nebo risotta Fattoria Ramerino je velmi úspěšná na prestižních mezinárodních s
Prémiový BIO extra panenský olivový olej odrůdy Frantoio, která patří k nejpopulárnějším olivovým kultivarům v Itálii. Olivový olej s výrazně ovocnými tóny. BIO olivový olej z rodinné farmy v Toskánsku Středně intenzivní ovocná chuť s tóny zeleného jablka, pikantnější chutí a jemnou hořkostí Nádherná vůně s tóny artyčoku, zeleného jablka a zelených mandlí Skvěle dochutí zeleninové saláty, maso, luštěniny nebo jako doplněk k pečivu Fattoria Ramerino je velmi úspěšná na prestižních mezinárodních soutěžích
Středně intenzivní BIO extra panenský olivový olej s chutí zelených oliv a jemnými bylinkovými tóny. Harmonicky vyvážená pikantnost a hořkost. BIO olivový olej z rodinné farmy v Toskánsku Středně intenzivní chuť s tóny zelených oliv a bylinek s harmonickou rovnováhou mezi pikantností a hořkostí Jemné aroma artyčoku, bylinek, mandlí a lískových oříšků Skvěle dochutí salát caprese, bílé maso, ryby, cuketu, chřest nebo brambory Fattoria Ramerino je velmi úspěšná na prestižních mezinárodních soutěžích Acidit
Marmaro je extra panenský olivový olej prémiové kvality z řecké oblasti Chalkidiki, který potěší především milovníky jemnějších chutí, kteří nemají rádi výrazné olivové oleje. Aroma jemné a ovocné Chuť jemná s malým náznakem hořkosti, nízkou pikantností bez pocitu mastnoty Skvělý na dochucení zeleniny, salátů, mořských ryb a plodů moře, tradičních řeckých pochoutek Vyroben z oliv tradičních místních kultivarů Chalkidiki a Chondroelia Chalkidiki Olivový olej z říjnové sklizně „first harvest“, kdy olivy
Marmaro je extra panenský olivový olej prémiové kvality z řecké oblasti Chalkidiki, který potěší především milovníky jemnějších chutí, kteří nemají rádi výrazné olivové oleje. Aroma jemné a ovocné Chuť jemná s náznakem pomalu doznívající hořkosti, nízkou pikantností bez pocitu mastnoty Skvělý na dochucení zeleniny, chuťově výraznějších salátů, masa nebo tradičních řeckých pochoutek Vyroben z oliv tradičních místních kultivarů Chalkidiki a Chondroelia Chalkidiki Olivový olej z říjnové sklizně „first ha
Marmaro je extra panenský olivový olej prémiové kvality z řecké oblasti Chalkidiki, který potěší především milovníky jemnějších chutí, kteří nemají rádi výrazné olivové oleje. Aroma jemné a ovocné Chuť jemná s náznakem pomalu doznívající hořkosti, nízkou pikantností bez pocitu mastnoty Skvělý na dochucení zeleniny, chuťově výraznějších salátů, masa, luštěnin nebo tradičních řeckých pochoutek Vyroben z oliv tradičních místních kultivarů Chalkidiki a Chondroelia Chalkidiki Olivový olej z říjnové sklizně
Chiavalon Mlado je limitovaná edice extra panenského olivového oleje vyrobeného z oliv sklizených v prvních třech dnech sklizně. První olej sezóny, beaujolais nouveau mezi prémiovými olivovými oleji. Každý rok se vyrobí limitované množství 2 500 lahví. Vyrábí se v prvních 3 dnech říjnové sklizně, kdy jsou olivy v nejlepší kondici. Nejlépe si jej vychutnáte z kváskovým chlebem nebo bagetou. Skvělý na grilované ryby, saláty, krémové polévky, sýry, těstoviny, rizoto, vejce. Vůně velmi elegantní s výraznými
Chiavalon Organic je BIO extra panenský olivový olej z certifikované ekologické produkce s vysokým podílem polyfenolů. Skvěle dochutí lososa, tuňáka, grilované maso, pastu, risotto, krémové a houbové polévky, zeleninové saláty. Intenzivní chuť a elegantní vůně, ve které ucítíte čerstvě posekanou zelenou trávu, rajčata, zelené jablko, bohaté balzamikové tóny máty, rozmarýnu, šalvěje a mandlí. Extra panenský olivový olej v BIO kvalitě z certifikované ekologické produkce. Prémiová kvalita z říjnové skliz
Ex Albis je nejoblíbenější olivový olej chorvatské farmy Chiavalon. Skvělý na lososa, tuňáka, bílé i červené maso, těstoviny, rizoto, zeleninové saláty. Intenzivní vůně a plná chuť z něj dělá univerzální olej od kuchyně. Patří mezi TOP 15 nejlepších olivových olejů na světě (dle Flos Olei) Intenzivní vůně a hluboká chuť čerstvě lisovaných oliv perfektně dochutí grilované maso a mastnější ryby, zeleninové saláty nebo italskou pastu a risotto Po otevření vás překvapí opojné aroma, podmanivá vůně ve které r
Nejjemnějším olivovým olejem z produkce chorvatské rodinné farmy Chiavalon je Romano, který je určen pro dochucení salátů, grilované zeleniny nebo ryb. Voňavý a s vybalancovanou chutí, ve které ucítíte jen lehkou pikantnost a aromatické bylinky. Vůně připomíná středně zralá rajčata, banány, jablka, s nádechem voňavých tónů artyčoku a bazalky. Ideálně dochutí jemnější jídla, jako jsou listové a míchané saláty, mozzarella nebo bílé rybí maso. Prvotřídní olivové oleje z říjnové sklizně se každo