Vybíráme a dovážíme pro Vás nejlepší extra panenské olivové oleje, balsamico a lanýžové speciality z rodinných farem.
Hledáte krásný dárek pro gurmána nebo milovníka zdravého životního stylu? Zvolte dárkové balení prémiových BIO extra panenských olivových olejů DELICATO a VERDE ze sicilské rodinné farmy MICELI & SENSAT. Bio extra panenský olivový olej z rodinné farmy na Sicílii Extra panenský olivový olej s označením původu I.G.P. Sicílie Delicato: jemná a vyvážená olivová kupáž s ovocnými tóny, aroma zelených mandlí, zralého jablka, bylin a lučních květin Verde: střední intenzita chuti s j
Jedinečná chuť tradičního italského balsamica z Reggio Emilia vyrobeného pouze z hroznového moštu, které zraje v dřevěných sudech 25 let. Chráněné označení původu DOP Vyrobeno výhradně z hroznového moštu Minimální doba zrání 25 let Bohatá, komplexní sladkost, která exploduje v ústech s tóny fíků, melasy, třešní a čokolády Intenzivní aromatická chuť, která v ústech dlouho a příjemně doznívá Sametová textura Komplexní a kořenitá vůně Zakulacený buket je výsledkem zrání ve
Potěšte se tradičním balzamikovým octem z Reggio Emilia SILVER Label , který je vyroben tradičním postupem pouze z hroznového moštu a zraje 15 až 18 let. Chráněné označení původu DOP Vyrobeno výhradně z hroznového moštu Minimální doba zrání 15/18 let Komplexní koncentrovaná sladkokyselá chuť Intenzivní bohaté aroma s příjemným nádechem sladkosti K dochucení sladkých i slaných pokrmů Ideální v kombinaci se saláty, rybami, vařeným masem či těstovinami Perfektní s foie gra
Luxusní dárková dárková kazeta čtyř testovacích vzorků chorvatských prémiových extra panenských olivových olejů Chiavalon. Čtyři intenzity chutí od nejjemnějšího oleje na ryby až po nejvýraznější steaky. Darujte výběr luxusních prémiových extra panenských olivových olejů 4 typy chutí a příležitostí k použití - na ryby, na steaky, těstoviny, zeleninu, BIO Od nejsilnější chuti k tomu nejjemnějšímu olivovému oleji Moderní dárek pro všechny gurmány a milovníky specialit, kteří ocení špičkovou kv
Luxusní dárková dárková kazeta čtyř testovacích vzorků chorvatských prémiových extra panenských olivových olejů Chiavalon. Čtyři intenzity chutí od nejjemnějšího oleje na ryby až po nejvýraznější steaky. Darujte výběr luxusních prémiových extra panenských olivových olejů 4 typy chutí a příležitostí k použití - na ryby, na steaky, těstoviny, zeleninu, BIO Od nejsilnější chuti k tomu nejjemnějšímu olivovému oleji Moderní dárek pro všechny gurmány a milovníky specialit, kteří ocení špičkovou kv
Krém z černého česneku je vyrobený na malé rodinné farmě UMAMI v Itálii. Ve vůni krému z černého česneku najdete tóny balsamica, lékořice nebo rozinek. Chuť je jemná, nasládlá s náznaky karamele, ostrá chuť původně bílého česneku je potlačena do velmi jemného podtónu. Chuť černého česneku se výrazně liší od klasického bílého česneku. Tento rozdíl vzniká díky fermentaci, která způsobí, že česnek zčerná a získá jemnou, nasládlou chuť s tóny balsamica, lékořice a rozinek. Černý česnek je
Pravé italské ploché těstoviny tagliolini, které jsou dochuceny černým česnekem z malé italské rodinné farmy. Osobitá chuť černého česneku dává těstovinám jedinečnou chuť, kterou nemusíte již příliš dolaďovat jinými ingrediencemi. Vyrobeno pouze z vybrané kvalitní 100% italské pšenice. Pasta je pomalu sušena, aby byly tyto těstoviny snadno stravitelné a zaručovaly správnou konzistenci při vaření. Přidání černého česneku z nich dělá jedinečné gurmánské těstoviny, které jsou navíc obohacené o nutriční
Stroužky černého česneku pocházejí z malé rodinné farmy UMAMI v Itálii. Mají jemnou, nasládlou až karamelovou chuť s velmi jemným česnekovým podtónem. V jejich vůni najdete tóny balsamica, lékořice a rozinek. Chuť černého česneku je zcela odlišná od běžného česneku, což je důsledkem fermentace, během které česnek postupně zčerná a získá jemnou nasládlou chuť a aroma balsamica, lékořice a rozinek. Černý česnek je ideální pro přípravu omáček, marinád, majonézy, dipů a pomazánek. Skvěle se hodí k luštěninám,
Bazalkový olej se vyrábí rozemletím a lisováním oliv společně s čerstvou bazalkou. Díky tomu vzniká aromatický olej se svěží chutí bazalky. Vyrobeno z oliv odrůdy Coratina a čerstvé bazalky bez umělých dochucovadel a aromat Skvělý na saláty, rajčata s mozzarellou, těstoviny, risotto, grilovanou zeleninu, marinády, bruschettu s rajčaty nebo do polévek.
Paličky černého česneku z malé italské rodinné farmy UMAMI. Chuť je jemná nasládlá až karamelová s velmi lehkým česnekovým podtónem. V aroma najdete balsamikové tóny a tóny lékořice a rozinek. Černý česnek se chutí zcela liší od běžného bílého česneku. Je to způsobeno fermentací, díky které česnek postupně zčerná, získá jemnou nasládlou chuť s vůní balsamica, lékořice a rozinek. Černý česnek je ideální pro přípravu omáček, marinád a dipů, pomazánek, skvěle ladí s luštěninami, těst
Ochutnejte jeden z nejlepších extra panenských olivových olejů odrůdy Coratina sezóny 2023/24 dle hodnocení prestižní soutěže Leone d’Oro International. Středně intenzivní harmonická chuť s výrazným aroma vám připomene Itálii. Finalista kategorie Nejlepší Coratina sezóny 2023/24 (Leone d’Oro International) Středně intenzivní ovocná chuť s tóny zelených mandlí, artyčoku, aromatických bylin a černého pepře Výrazná vůně bylin Skvěle se hodí ke grilované zelenině, hříbkům, luštěninovým polévkám, rajčatů
První olivový olej svého druhu, kdy olivový olej získává chuť sherry amontillado z více jak půl století starého dubového sudu. Jedinečný gastronomický zážitek pro fandy gastronomických inovací. Kombinace kvalitního olivového oleje a fortifikovaného vína z Jerezu Inovativní postup, kdy olivový olej získává chuť z dubového sudu, kde dozrávalo sherry Skvěle dochutí zejména avantgardní pokrmy Párujte se solenými i grilovanými rybami, masem, houbami, tatarákem, paštikami, … Jedinečný produkt ro
Originální olivový olej s kouřovým aroma z dubového dřeva, který vznikl inovativními řemeslnými postupy. Jen olivový olej odrůdy Arbequina a kouř, bez jakékoliv chemie. Jedinečný řemeslný postup „uzení“ olivového oleje 100% přírodní produkt, bez přidaných chemikálií Krásná tyrkysová láhev může být i skvělým dárkem Skvělý na dochucení masa, ryb, omáček, salátových dresingů, grilované zeleniny, brambor Z rodinné farmy, která patří k nejlepším světovým producentům olivového oleje
Extra panenský olivový olej prémiové kvality se střední intenzitou chuti, který pochází z andaluské rodinné farmy s více jako 200letou tradicí. Střední intenzita chuti s vyváženou hořkostí a pikantností Svěží aroma jablka, zeleného banánu, tymiánu a bazalky Široké použití v kuchyni, ideálně na zeleninové saláty, lososa, tuňáka, grilované a restované maso, těstoviny nebo rýžová jídla Castillo de Canena patří k naprosté světové špičce s hodnocením Flos Olei 100 bodů ze 100 Oli
Ochucený olivový olej, který je dochucený jedinečnou recepturou omáčky Harissa. Ta dává jídlům pikantní až exotickou chuť. Vlastní receptura inspirovaná tradiční severoafrickou omáčkou Harissa Intenzivní ostrá chuť chilli papriček, kajenského pepře, kmínu a koriandru Ideální jako marináda na maso, dochucení polévek, hamburgerů, tataráků, … Produkt rodinné farmy z Andalusie, která patří k nejlepším výrobcům olivového oleje na světě