Nekompromisní přístup ke kvalitě výrobků | Bez chemie a konzervantů | cesta k vašemu zdraví | vitamíny, minerály | hubnutí bez hladu | medovina nesířená | med
KARDIOFIT - doplněk stravy Kardiovaskulární protektivum při ohrožení civilizačními nemocemi a zvýšenou hladinou homocysteinu v krvi. Kyselina listová a vitamíny B2 a B6, přispívají k správné krvetvorbě, normální funkci imunitního systému, normální nervové a psychické činnosti.
Moderní bylinný doplněk stravy na omezení chutí k jídlu a redukci tělesné hmotnosti. Jedná se o ovocno – bylinný přípravek. Velmi důležité je zde ovoce s názvem Garcinia Cambogia, která obsahuje aktivní složky ve slupkách. Jedná se o kyselinu hydroxycitronovou HCA, která se podílí na spalování tuků.
Moderní bylinný doplněk stravy na omezení chutí k jídlu a redukci tělesné hmotnosti. Jedná se o ovocno – bylinný přípravek. Velmi důležité je zde ovoce s názvem Garcinia Cambogia, která obsahuje aktivní složky ve slupkách. Jedná se o kyselinu hydroxycitronovou HCA, která se podílí na spalování tuků.
Vysoce vstřebatelný organický doplněk stravy. Vysoká vstřebatelnost je dána jeho složením. Obsahuje 4 formy vysoce vstřebatelného hořčíku. Jedna z těchto forem je: Bisglycinát hořečnatý – představuje chelátovou bio formu, která má naprosto excelentní bio prostupnost.
Vysoce vstřebatelný organický doplněk stravy. Vysoká vstřebatelnost je dána jeho složením. Obsahuje 4 formy vysoce vstřebatelného hořčíku. Jedna z těchto forem je: Bisglycinát hořečnatý – představuje chelátovou bio formu, která má naprosto excelentní bio prostupnost.
Vysoce vstřebatelný organický doplněk stravy. Vysoká vstřebatelnost je dána jeho složením. Obsahuje 4 formy vysoce vstřebatelného hořčíku. Jedna z těchto forem je: Bisglycinát hořečnatý – představuje chelátovou bio formu, která má naprosto excelentní bio prostupnost.
Český květový med je většinou světlejší barvy. Je velmi dobře stravitelný díky vyššímu obsahu jednoduchých cukrů - hroznového cukru (glukózy) a ovocného cukru (fruktózy). Oproti medu lesnímu obsahuje větší množství organických látek, hlavně aromátů, éterických olejů, pylu a bílkovin. Je dobrým zdrojem vitality a energie pro každého (snadno zažene i jarní únavu).
Český pastový med může být vyroben z jakéhokoli druhu tekutého medu tzv. řízenou krystalizací, která probíhá tak, že se s celým obsahem medu v nádobě pomalu míchá. Během tohoto míchání vznikají v tekutém medu malé jemné krystalky, které se po skončení pastování již nespojují ve větší. Pastový med vzniká bez jakýchkoli přísad a bez tepelných zátěží. Med zůstává v krémové až pastové konzistenci se všemi biologicky aktivními látkami, které přirozeně obsahuje. Je stejně hodnotný
Český lesní (medovicový) med je zpravidla tmavší barvy, což způsobují rostlinná barviva z mízy stromů. Obsahuje větší množství minerálních látek než med květový. Jeho užívání je vhodné zejména v zimním období. Často bývá doporučován při onemocnění dýchacích cest a ledvin.
Magnesium osahuje 4 formy vysoce vstřebatelného hořčíku. Jedna z těchto forem je: Bisglycinát hořečnatý – představuje chelátovou bio formu, která má naprosto excelentní bio prostupnost + KARDIOFIT - kardiovaskulární protektivum při ohrožení civilizačními nemocemi a zvýšenou hladinou homocysteinu v krvi. Doplňky stravy.
Zdravá delikatesa, vzniklá spojením ovoce s vybranými druhy medu, tj. přírodním sladidlem. Chuťově méně výrazný med dostává díky ovoci kyselkavé příchutě a bohatější nutriční složení.
Zdravá delikatesa, vzniklá spojením ovoce s vybranými druhy medu, tj. přírodním sladidlem. Chuťově méně výrazný med dostává díky ovoci kyselkavé příchutě a bohatější nutriční složení.
Zdravá delikatesa, vzniklá spojením ovoce s vybranými druhy medu, tj. přírodním sladidlem. Chuťově méně výrazný med dostává díky ovoci kyselkavé příchutě a bohatější nutriční složení.
Zdravá delikatesa, vzniklá spojením ovoce s vybranými druhy medu, tj. přírodním sladidlem. Chuťově méně výrazný med dostává díky ovoci kyselkavé příchutě a bohatější nutriční složení.
Zdravá delikatesa, vzniklá spojením ovoce s vybranými druhy medu, tj. přírodním sladidlem. Chuťově méně výrazný med dostává díky ovoci kyselkavé příchutě a bohatější nutriční složení.