Koření pro vaření, domácí zabijačka a směsi koření ze všech koutů světa. Potřeby pro domácí výrobu uzenin a uzených mas.
Obal na výrobu masných výrobků uzením, popřípadě uzením a vařením. Výborná loupatelnost, možné extrémní fyzikální a tepelné zatížení, při zachování stálosti kalibru a vynikající tvarové stability a smrštitelnosti, po vychlazení hladký vypnutý povrch. Pro přestavu:průměr jako většina výrobků s názvem Vysočina Barva obalu: PŘÍRODNÍ (použitá fotografie je jen ilustrační)
Balení 1kg Další názvy: E316, Erythorbát sodný, Isoaskorban sodný Sodium erythorbate se používá hlavně v potravinářství jako antioxidant, redukční činidlo a stabilizátor v masných a zeleninových i ovocných výrobcích (stabilizuje barvu), v nápojích a pro konzervaci mořských plodů.
Balení 1kg Další názvy: E316, Erythorbát sodný, Isoaskorban sodný Sodium erythorbate se používá hlavně v potravinářství jako antioxidant, redukční činidlo a stabilizátor v masných a zeleninových i ovocných výrobcích (stabilizuje barvu), v nápojích a pro konzervaci mořských plodů.
Balení 100g. Objevte tajemství neodolatelné houbové chuti: Houbové koření, které z vašich pokrmů udělá kulinařské mistrovské dílo Představujeme vám revoluční produkt, který změní vaši kuchyni jednou provždy – Houbové koření. Tato jedinečná směs koření je pečlivě navržena tak, aby vašim pokrmům dodala neodolatelnou houbovou chuť a aroma, které si zamilujete vy i vaši hosté. Ať už jste profesionální kuchař nebo domácí nadšenec, Houbové koření se stane nezbytnou součástí vaší kuchyně.
Balení 1 litr Potravinářský karamel E150c někdy označován také jako potravinářský kulér, je přírodní barvivo pro barvení širokého sortimentu potravin.
Kulturní plíseň na masné výrobky např. FUET, Uherská klobása, Uherák, atd. MOLD-600 - Penicillium nalgiovense Masná kultura Penicillium nalgiovense pro výrobu salámů s bílou plísní na povrchu. Dávkování: 25g na 10L
Určeno pro balení ryb a salámů. Balení 100ks Strukturovaný vakuový obal určen především do nekomorových balicích strojů. Tyto strukturované sáčky mají tloušťku folie hladké strany 90µm a strukturované 100µm.
Tato paprika je naše nejčervenější paprika, kterou náš e-shop nabízí. Paprika sladká ASTA 180 dodává pokrmům lahodnou chuť, ale i sytou barvu a příjemné aroma. Paprika je úzce spojena s maďarskou kuchyní, zejména s gulášem. Dušené maso a mnoho kuřecích a rybích pokrmů často zahrnuje papriku.
Tato paprika je naše nejčervenější paprika, kterou náš e-shop nabízí. Paprika sladká ASTA 180 dodává pokrmům lahodnou chuť, ale i sytou barvu a příjemné aroma. Paprika je úzce spojena s maďarskou kuchyní, zejména s gulášem. Dušené maso a mnoho kuřecích a rybích pokrmů často zahrnuje papriku.
Tato paprika je naše nejčervenější paprika, kterou náš e-shop nabízí. Paprika sladká ASTA 180 dodává pokrmům lahodnou chuť, ale i sytou barvu a příjemné aroma. Paprika je úzce spojena s maďarskou kuchyní, zejména s gulášem. Dušené maso a mnoho kuřecích a rybích pokrmů často zahrnuje papriku.
Kořenící směs na výrobu Gothajského salámu, který je KRÁLEM měkkých salámů. :-) Balení obsahuje 70g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.
Paprikový salám je jeden z nejběžnějších masných výrobků vyráběných při domácí zabijačkách. Umožňuje zpracovat i mastnější , tučnější a chuťově méně výrazné druhy masa, které bychom jinak užili obtížně nebo jen jedním způsobem. Trvanlivost tohoto salámu je dosažena kombinací uzení a následného dlouhého sušení salámu Balení obsahuje 250g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.
1 Balení = 2 roubíky Cutisin FINE-C je jedlé kolagenní párkové střevo, určené pro tepelně opracované výrobky typu párek, klobása, špekáček, atd. (uvedené rozměryy FINE obalu jsou v mm)
1 Balení = 2 roubíky Cutisin FINE-C je jedlé kolagenní párkové střevo, určené pro tepelně opracované výrobky typu párek, klobása, špekáček, atd. (uvedené rozměryy FINE obalu jsou v mm)
1 Balení = 2 roubíky Cutisin FINE-C je jedlé kolagenní párkové střevo, určené pro tepelně opracované výrobky typu párek, klobása, špekáček, atd. (uvedené rozměryy FINE obalu jsou v mm)