Vytvořte si festival chutí u vás doma!. Koření z celého světa nejvyšší jakosti, vyladěné směsi z čerstvě namletého koření, vynikající dochucovadla a ručně vyráběné dřevěné produkty. To všechno a mnohem více najdete na našem novém e-shopu. Tak s chutí do objevování a nakupování!
Tzatziky je původní řecká kořenící směs, která je určená do jogurtů se strouhanými okurkami, česnekem a olivovým olejem. Můžeme ji použít do pomazánek, majonéz, dresingů a především do zeleninových salátů. Momentální podoba koření je na fotkách v dřevěných mističkách. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Tzatziky je původní řecká kořenící směs, která je určená do jogurtů se strouhanými okurkami, česnekem a olivovým olejem. Můžeme ji použít do pomazánek, majonéz, dresingů a především do zeleninových salátů. Momentální podoba koření je na fotkách v dřevěných mističkách. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Na grilované a pečené kuře, ale i na ostatní drůbeží a vepřové maso, pečené sele či vepřovou kýtu, do grilované a dušené zeleniny. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Na grilované a pečené kuře, ale i na ostatní drůbeží a vepřové maso, pečené sele či vepřovou kýtu, do grilované a dušené zeleniny. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Na grilované a pečené kuře, ale i na ostatní drůbeží a vepřové maso, pečené sele či vepřovou kýtu, do grilované a dušené zeleniny. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs zvěřina, je určená pro přípravu zvěřiny a divočiny, pečenému kančímu, dančímu, srnčímu masu, ale i na divokou kačenu či bažanta. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs zvěřina, je určená pro přípravu zvěřiny a divočiny, pečenému kančímu, dančímu, srnčímu masu, ale i na divokou kačenu či bažanta. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs zvěřina, je určená pro přípravu zvěřiny a divočiny, pečenému kančímu, dančímu, srnčímu masu, ale i na divokou kačenu či bažanta. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs s citronovým aroma určená na pečeného nebo grilovaného lososa, žraloka a ostatní mořské ryby a plody moře, lze použít i na rybí filé a ryby sladkovodní, vhodné též do salátů. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs s citronovým aroma určená na pečeného nebo grilovaného lososa, žraloka a ostatní mořské ryby a plody moře, lze použít i na rybí filé a ryby sladkovodní, vhodné též do salátů. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs s citronovým aroma určená na pečeného nebo grilovaného lososa, žraloka a ostatní mořské ryby a plody moře, lze použít i na rybí filé a ryby sladkovodní, vhodné též do salátů. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs perníkové koření, se používá k ochucení různých druhů perníků, buchet s perníkovou chutí. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs perníkové koření, se používá k ochucení různých druhů perníků, buchet s perníkovou chutí. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs perníkové koření, se používá k ochucení různých druhů perníků, buchet s perníkovou chutí. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Používá se především na ochucení dušené zeleniny, grilovaných mas nebo ryb, ale také hořčic, různých druhů omáček, těstovinových pokrmů, k sýrům a salátům. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.