Největší výběr japonských potravin v ČR! Japonské sladkosti, čaje, suroviny na Sushi, Okonomiyaki, Tempuru, Yakisoba, a spousta dalších skvělých a autentických surovin!
Imuraya Mini Youkan Neri je youkan vyrobený pomalým a pečlivým hnětením tradičními technikami Imuraya. Bohatá chuť fazolí azuki se používá k vytvoření sladkého a osvěžujícího yokanu.
Calpis je smíchán s domácími bílými broskvemi a vytváří lahodnou sladkokyselou a elegantní vůni. Obsahuje 1% domácí šťávy z bílé broskve (při pětinásobném zředění). Mléčný nápoj bakterií mléčného kvašení (sterilizovaný)
SHIRADASHI je bílá sójová omáčka nebo světlá sojová omáčka s přídavkem mořských řas, sušených vloček bonito a mirinu. Používá se hlavně při vaření, jako jsou omeleta, polévka udon a vařená jídla.
Tato bohatá odenová polévka je založena na vysoce kvalitním polévkovém vývaru ago a obsahuje také polévku bonito a sardinkovou polévku. Pouhým spojením s malým množstvím surovin, které máte doma, si snadno vychutnáte jednu porci autentického a lahodného odenu. Jedna kostka je na 180ml vody což odpovídá jedné porci
Pražma a Hotate no Kiwami Dashi Nabe je lehký a bohatý polévkový vývar vyrobený z umami krabů a chaluh založený na polévkovém vývaru z pražmy. Luxusní vývar dashi tvoří širokou škálu jídel, jako je horký hrnec, polévka udon a vařená rýže s bohatou chutí. Jedna kostka je na 180ml vody což odpovídá jedné porci
„Dense plain hot water“ je polévka v kostce s horkou vodou s bohatou a hlubokou chutí na bázi vepřových kostí a kuřecího vývaru. Použitím ochucené zeleniny, jako je zázvor a česnek, a příchutí bonito jako skryté příchutě, jsme vytvořili bohatou a chutnou chuť. Jedna kostka je na 180ml vody což odpovídá jedné porci
„Uma Spicy Kimchi“ je horký hrnec kimchi, který kombinuje pikantní chuť kimchi s bohatostí kuřecího vývaru a červeného miso. Rybí omáčka a omáčka XO se přidávají k tajné chuti, aby se vytvořila chuť umami v pikantní chuti, která přichází poté. Kromě nabídky hot pot jej můžete použít také jako zdroj kimchi udon, dušených jídel a kimchi stir-fry, pokud rozbijete kostku. Jedna kostka je na 180ml vody což odpovídá jedné porci
„Chicken Dashi / Uma Shio“ je polévka z horkého hrnce, která je dobře vyváženou směsí bohaté a chutné kuřecí dashi a jemného a bohatého kuřecího oleje. Dokončeno se slaným základem pro maximalizaci chuti dashi vývaru a chuti ingrediencí. Jedna kostka je na 180ml vody což odpovídá jedné porci
Tencho Mijinkiri Beni shoga, nakládaný nasekaný zázvor se vyrábí z pečlivě vybraného čínského a thajského zázvoru, obarveného do červena, aby se štiplavý zázvor snáze konzumoval.Lze ho použít jako přísadu do takoyaki a okonomiyaki, jako přílohu k yakisobě a hovězím miskám nebo restovat se zeleninou.
Tencho Sengiri Beni shoga, nakládaný zázvor se vyrábí z pečlivě vybraného čínského a thajského zázvoru, nastrouhaného a obarveného do červena, aby se štiplavý zázvor snáze konzumoval.Lze ho použít jako přísadu do takoyaki a okonomiyaki, jako přílohu k yakisobě a hovězím miskám nebo restovat se zeleninou.
Pouhým smícháním s horkou rýží můžete snadno konzumovat zdravé wakame.Velká velikost ingrediencí umožňuje vychutnat si chutného lososa se silnou chutí a slaností. Má široké využití kromě rýže. Je ideální pro onigiri (rýžové kuličky) a rýži v krabičkách na oběd.
``Leaf cucumber'' se vyrábí marinováním okurek s dobrou strukturou, voňavými listovými chilli papričkami a pikantními zelenými chilli papričkami v bohatě ochucené sójové omáčce.
Fukujinzuke'' dodává akcent vašemu obvyklému kari marinováním sedmi pečlivě vybraných ingrediencí s příjemnou texturou a komplexní chutí v kořenící tekutině s jemnou sladkostí a umami.
Shio-koji je všestranné koření, které se perfektně hodí k japonské i západní kuchyni a dá se použít na cokoliv. Hlavně na nakládaní zeleniny, masa či ryb.
Kečup jemné chuti, který využívá lahodnosti bio zeleniny a má o 30 % méně soli. Tento kečup je pro lidi, kteří používali běžný kečup, ale mají obavy o zdraví svého těla a chtějí mít klid