Největší výběr japonských potravin v ČR! Japonské sladkosti, čaje, suroviny na Sushi, Okonomiyaki, Tempuru, Yakisoba, a spousta dalších skvělých a autentických surovin!
Pro výrobu kvalitní saké je třeba jednotlivá zrnka rýže „obrousit“, oddělit co nejvíce z tvrdého obalu a ponechat především vnitřní škrobovinu. Procento obroušení (seimaibuai, důležitý výraz) zásadně ovlivňuje kvalitu, běžně se setkáte s variantami obroušenými na 70% objemu, ale může to být i 50% nebo méně. Dle obroušení se také saké dělí na různé druhy, čím větší obroušení, tím jemnější a elegantnější saké. Dassai Junmai Daiginjo 39 je obroušeno na 39% objemu!
Japonské nudle SOBA se zeleným čajem, které jsou velice dobré s omáčkou TSUYU. Nudle SOBA se jedí jak studené tak teplé. V létě je dobré nudle uvařit a poté propláchnout studenou vodou a servírovat studené se studenou omáčkou tsuyu, která se ředí 1:1 vodu. Nudle jsou vhodné třeba do letních salátů sse sezamovým dresinkem. Příprava klasicky do vroucí vody a vaříme do měka.
Tyto nudle jsou naprosto vynikající a to hlavně pro letní dny, protože se konzumují studené. Balení obsahuje tři sáčky s předvařenýma nudlema plus tři sáčky s vynikájící omáčkou.
Tradiční japonský jemný ocet vyrobený z pšenice, rýže a kukuřice vhodný pro výrobu octu na sushi, do dresinků a dalších japonských jídel (Tato cena platí pouze přes e-shop).