Velké výběr a nejvyšší kvalita čajů a kávy z celého světa s rychlým dodáním. Doprav nad 1000 Kč zdarma. Káva přímo z pražírny. Máme více než 7359 výdejních míst.
Zhruba od konce 19. století představuje káva jednu z majoritních exportních plodin podporujících ekonomiku Nikaraguy. Místní pěstitelé si na ní dávají obzvlášť záležet a mnoho z nich preferuje tzv. honey metodu zpracování, kdy zrna suší i s tzv. kávovým mazem, který chutí i barvou připomíná med. Díky tomu se můžete těšit na velmi intenzivní a příjemně nasládlou arabiku, která v sobě mísí tóny medu, lískových oříšků, čokolády a karamelu. Ideální káva na začátek i konec náročného dne. Ať už si chcete připra
Zhruba od konce 19. století představuje káva jednu z majoritních exportních plodin podporujících ekonomiku Nikaraguy. Místní pěstitelé si na ní dávají obzvlášť záležet a mnoho z nich preferuje tzv. honey metodu zpracování, kdy zrna suší i s tzv. kávovým mazem, který chutí i barvou připomíná med. Díky tomu se můžete těšit na velmi intenzivní a příjemně nasládlou arabiku, která v sobě mísí tóny medu, lískových oříšků, čokolády a karamelu. Ideální káva na začátek i konec náročného dne. Ať už si chcete připra
Zhruba od konce 19. století představuje káva jednu z majoritních exportních plodin podporujících ekonomiku Nikaraguy. Místní pěstitelé si na ní dávají obzvlášť záležet a mnoho z nich preferuje tzv. honey metodu zpracování, kdy zrna suší i s tzv. kávovým mazem, který chutí i barvou připomíná med. Díky tomu se můžete těšit na velmi intenzivní a příjemně nasládlou arabiku, která v sobě mísí tóny medu, lískových oříšků, čokolády a karamelu. Ideální káva na začátek i konec náročného dne. Ať už si chcete připra
I když k rozvoji kávového průmyslu v Guatemale došlo až po vyhlášení nezávislosti v roce 1821, dnes patří tato země mezi největší světové producenty. A není se čemu divit, vždyť tamní káva dosahuje opravdu vysoké kvality, když v sobě mísí jemné náznaky ovoce s tóny karamelu a čokolády. Charakteristické je rovněž lehce kouřové aroma, které je způsobené silně vulkanizovanou půdou. Tento netradiční chuťový zážitek prostě a jednoduše musíte zažít. Už jste vyzkoušeli její osvěžující variantu? Příprava ledové k
I když k rozvoji kávového průmyslu v Guatemale došlo až po vyhlášení nezávislosti v roce 1821, dnes patří tato země mezi největší světové producenty. A není se čemu divit, vždyť tamní káva dosahuje opravdu vysoké kvality, když v sobě mísí jemné náznaky ovoce s tóny karamelu a čokolády. Charakteristické je rovněž lehce kouřové aroma, které je způsobené silně vulkanizovanou půdou. Tento netradiční chuťový zážitek prostě a jednoduše musíte zažít. Už jste vyzkoušeli její osvěžující variantu? Příprava ledové k
I když k rozvoji kávového průmyslu v Guatemale došlo až po vyhlášení nezávislosti v roce 1821, dnes patří tato země mezi největší světové producenty. A není se čemu divit, vždyť tamní káva dosahuje opravdu vysoké kvality, když v sobě mísí jemné náznaky ovoce s tóny karamelu a čokolády. Charakteristické je rovněž lehce kouřové aroma, které je způsobené silně vulkanizovanou půdou. Tento netradiční chuťový zážitek prostě a jednoduše musíte zažít. Už jste vyzkoušeli její osvěžující variantu? Příprava ledové k
I když k rozvoji kávového průmyslu v Guatemale došlo až po vyhlášení nezávislosti v roce 1821, dnes patří tato země mezi největší světové producenty. A není se čemu divit, vždyť tamní káva dosahuje opravdu vysoké kvality, když v sobě mísí jemné náznaky ovoce s tóny karamelu a čokolády. Charakteristické je rovněž lehce kouřové aroma, které je způsobené silně vulkanizovanou půdou. Tento netradiční chuťový zážitek prostě a jednoduše musíte zažít. Už jste vyzkoušeli její osvěžující variantu? Příprava ledové k
I když k rozvoji kávového průmyslu v Guatemale došlo až po vyhlášení nezávislosti v roce 1821, dnes patří tato země mezi největší světové producenty. A není se čemu divit, vždyť tamní káva dosahuje opravdu vysoké kvality, když v sobě mísí jemné náznaky ovoce s tóny karamelu a čokolády. Charakteristické je rovněž lehce kouřové aroma, které je způsobené silně vulkanizovanou půdou. Tento netradiční chuťový zážitek prostě a jednoduše musíte zažít. Už jste vyzkoušeli její osvěžující variantu? Příprava ledové k
I když k rozvoji kávového průmyslu v Guatemale došlo až po vyhlášení nezávislosti v roce 1821, dnes patří tato země mezi největší světové producenty. A není se čemu divit, vždyť tamní káva dosahuje opravdu vysoké kvality, když v sobě mísí jemné náznaky ovoce s tóny karamelu a čokolády. Charakteristické je rovněž lehce kouřové aroma, které je způsobené silně vulkanizovanou půdou. Tento netradiční chuťový zážitek prostě a jednoduše musíte zažít. Už jste vyzkoušeli její osvěžující variantu? Příprava ledové k
I když k rozvoji kávového průmyslu v Guatemale došlo až po vyhlášení nezávislosti v roce 1821, dnes patří tato země mezi největší světové producenty. A není se čemu divit, vždyť tamní káva dosahuje opravdu vysoké kvality, když v sobě mísí jemné náznaky ovoce s tóny karamelu a čokolády. Charakteristické je rovněž lehce kouřové aroma, které je způsobené silně vulkanizovanou půdou. Tento netradiční chuťový zážitek prostě a jednoduše musíte zažít. Už jste vyzkoušeli její osvěžující variantu? Příprava ledové k
Věděli jste, že Galapágy jsou pro svoji faunu již od roku 1934 chráněným územím? Ačkoliv tedy produkují skvělou kávu, která jen těžko hledá konkurenci, nemohou kultivovat nová území, ani používat žádná hnojiva a jejich produkce je tedy jen velmi omezená. I když si za ni tedy budete muset trochu připlatit, rozhodně se to vyplatí - káva má úžasně jemné aroma jasně odkazující k marcipánu a kakau, chuťově je velmi vyvážená a plné tělo lehce dotváří tabákové dozvuky. Dárkové balení vysoce kvalitní zrnkové kávy
Pokud budete měřit lásku ke kávě množstvím exportovaného zrna, Rwanda vás nijak nezaujme. Když ale vezmete v potaz, že na rozloze odpovídající třetině České republiky je přes půl milionu pěstitelů schopných vyprodukovat 15 tisíc tun zeleného zrna ročně, zjistíte, že Rwanda kávou prostě a jednoduše žije. A když ochutnáte jejich prvotřídní arabiku, ve které se mísí tóny javorového sirupu i karamelu, propadnete jejímu kouzlu i vy. Ať už preferujete jakýkoliv druh kávy, s touto arabikou neuděláte chybu.Složen
Pokud budete měřit lásku ke kávě množstvím exportovaného zrna, Rwanda vás nijak nezaujme. Když ale vezmete v potaz, že na rozloze odpovídající třetině České republiky je přes půl milionu pěstitelů schopných vyprodukovat 15 tisíc tun zeleného zrna ročně, zjistíte, že Rwanda kávou prostě a jednoduše žije. A když ochutnáte jejich prvotřídní arabiku, ve které se mísí tóny javorového sirupu i karamelu, propadnete jejímu kouzlu i vy. Ať už preferujete jakýkoliv druh kávy, s touto arabikou neuděláte chybu.Složen
Pokud budete měřit lásku ke kávě množstvím exportovaného zrna, Rwanda vás nijak nezaujme. Když ale vezmete v potaz, že na rozloze odpovídající třetině České republiky je přes půl milionu pěstitelů schopných vyprodukovat 15 tisíc tun zeleného zrna ročně, zjistíte, že Rwanda kávou prostě a jednoduše žije. A když ochutnáte jejich prvotřídní arabiku, ve které se mísí tóny javorového sirupu i karamelu, propadnete jejímu kouzlu i vy. Ať už preferujete jakýkoliv druh kávy, s touto arabikou neuděláte chybu.Složen
Věděli jste, že Galapágy jsou pro svoji faunu již od roku 1934 chráněným územím? Ačkoliv tedy produkují skvělou kávu, která jen těžko hledá konkurenci, nemohou kultivovat nová území, ani používat žádná hnojiva a jejich produkce je tedy jen velmi omezená. I když si za ni tedy budete muset trochu připlatit, rozhodně se to vyplatí - káva má úžasně jemné aroma jasně odkazující k marcipánu a kakau, chuťově je velmi vyvážená a plné tělo lehce dotváří tabákové dozvuky. Dárkové balení vysoce kvalitní zrnkové kávy