Velké výběr a nejvyšší kvalita čajů a kávy z celého světa s rychlým dodáním. Doprav nad 1000 Kč zdarma. Káva přímo z pražírny. Máme více než 7359 výdejních míst.
Hledáte kávu s nádherně silným aroma a pořádnou porcí kofeinu? Vyberte tu z Hondurasu! Káva tam má dlouhou historii a na její produkci se podílí převážně malí pěstitelé, kteří sklizená zrna zpracovávají mokrou metodou, při níž chuť a vůně mnohem lépe vyniknou. Díky tomu v každém šálku poznáte hodně intenzivní vůni lískových oříšků, medu a kakaa, stejně jako vanilky a karamelu. Zkrátka a dobře je to chuťová symfonie, kterou prostě musíte ochutnat. Tato káva je vhodná pro všechny druhy přípravy kávy - ať už
Hledáte kávu s nádherně silným aroma a pořádnou porcí kofeinu? Vyberte tu z Hondurasu! Káva tam má dlouhou historii a na její produkci se podílí převážně malí pěstitelé, kteří sklizená zrna zpracovávají mokrou metodou, při níž chuť a vůně mnohem lépe vyniknou. Díky tomu v každém šálku poznáte hodně intenzivní vůni lískových oříšků, medu a kakaa, stejně jako vanilky a karamelu. Zkrátka a dobře je to chuťová symfonie, kterou prostě musíte ochutnat. Tato káva je vhodná pro všechny druhy přípravy kávy - ať už
Hledáte kávu vypěstovanou s co možná nejmenším použití chemikálií nebo nejrůznějších moderních technologií? Sáhněte po té z Kostariky - tamní malí pěstitelé chemikálie nevyužívají a veškeré procesy včetně sběru a následného zpracování pomocí mokré metody dělají ručně. Díky tomu je káva vysoce ceněná a odborníci vyzdvihují její nasládlou vůni připomínající med a třtinový cukr a opojnou chuť s tóny mléčné čokolády, skořice a hřebíčku. Tato arabika je vhodná pro přípravu všech druhů kávy od nejmenšího espres
Hledáte kávu vypěstovanou s co možná nejmenším použití chemikálií nebo nejrůznějších moderních technologií? Sáhněte po té z Kostariky - tamní malí pěstitelé chemikálie nevyužívají a veškeré procesy včetně sběru a následného zpracování pomocí mokré metody dělají ručně. Díky tomu je káva vysoce ceněná a odborníci vyzdvihují její nasládlou vůni připomínající med a třtinový cukr a opojnou chuť s tóny mléčné čokolády, skořice a hřebíčku. Tato arabika je vhodná pro přípravu všech druhů kávy od nejmenšího espres
Hledáte kávu vypěstovanou s co možná nejmenším použití chemikálií nebo nejrůznějších moderních technologií? Sáhněte po té z Kostariky - tamní malí pěstitelé chemikálie nevyužívají a veškeré procesy včetně sběru a následného zpracování pomocí mokré metody dělají ručně. Díky tomu je káva vysoce ceněná a odborníci vyzdvihují její nasládlou vůni připomínající med a třtinový cukr a opojnou chuť s tóny mléčné čokolády, skořice a hřebíčku. Tato arabika je vhodná pro přípravu všech druhů kávy od nejmenšího espres
Hledáte kávu vypěstovanou s co možná nejmenším použití chemikálií nebo nejrůznějších moderních technologií? Sáhněte po té z Kostariky - tamní malí pěstitelé chemikálie nevyužívají a veškeré procesy včetně sběru a následného zpracování pomocí mokré metody dělají ručně. Díky tomu je káva vysoce ceněná a odborníci vyzdvihují její nasládlou vůni připomínající med a třtinový cukr a opojnou chuť s tóny mléčné čokolády, skořice a hřebíčku. Tato arabika je vhodná pro přípravu všech druhů kávy od nejmenšího espres
Hledáte kávu vypěstovanou s co možná nejmenším použití chemikálií nebo nejrůznějších moderních technologií? Sáhněte po té z Kostariky - tamní malí pěstitelé chemikálie nevyužívají a veškeré procesy včetně sběru a následného zpracování pomocí mokré metody dělají ručně. Díky tomu je káva vysoce ceněná a odborníci vyzdvihují její nasládlou vůni připomínající med a třtinový cukr a opojnou chuť s tóny mléčné čokolády, skořice a hřebíčku. Tato arabika je vhodná pro přípravu všech druhů kávy od nejmenšího espres
Hledáte kávu vypěstovanou s co možná nejmenším použití chemikálií nebo nejrůznějších moderních technologií? Sáhněte po té z Kostariky - tamní malí pěstitelé chemikálie nevyužívají a veškeré procesy včetně sběru a následného zpracování pomocí mokré metody dělají ručně. Díky tomu je káva vysoce ceněná a odborníci vyzdvihují její nasládlou vůni připomínající med a třtinový cukr a opojnou chuť s tóny mléčné čokolády, skořice a hřebíčku. Tato arabika je vhodná pro přípravu všech druhů kávy od nejmenšího espres
Hledáte kávu vypěstovanou s co možná nejmenším použití chemikálií nebo nejrůznějších moderních technologií? Sáhněte po té z Kostariky - tamní malí pěstitelé chemikálie nevyužívají a veškeré procesy včetně sběru a následného zpracování pomocí mokré metody dělají ručně. Díky tomu je káva vysoce ceněná a odborníci vyzdvihují její nasládlou vůni připomínající med a třtinový cukr a opojnou chuť s tóny mléčné čokolády, skořice a hřebíčku. Tato arabika je vhodná pro přípravu všech druhů kávy od nejmenšího espres
Hledáte kávu vypěstovanou s co možná nejmenším použití chemikálií nebo nejrůznějších moderních technologií? Sáhněte po té z Kostariky - tamní malí pěstitelé chemikálie nevyužívají a veškeré procesy včetně sběru a následného zpracování pomocí mokré metody dělají ručně. Díky tomu je káva vysoce ceněná a odborníci vyzdvihují její nasládlou vůni připomínající med a třtinový cukr a opojnou chuť s tóny mléčné čokolády, skořice a hřebíčku. Tato arabika je vhodná pro přípravu všech druhů kávy od nejmenšího espres
Zhruba od konce 19. století představuje káva jednu z majoritních exportních plodin podporujících ekonomiku Nikaraguy. Místní pěstitelé si na ní dávají obzvlášť záležet a mnoho z nich preferuje tzv. honey metodu zpracování, kdy zrna suší i s tzv. kávovým mazem, který chutí i barvou připomíná med. Díky tomu se můžete těšit na velmi intenzivní a příjemně nasládlou arabiku, která v sobě mísí tóny medu, lískových oříšků, čokolády a karamelu. Ideální káva na začátek i konec náročného dne. Ať už si chcete připra
Zhruba od konce 19. století představuje káva jednu z majoritních exportních plodin podporujících ekonomiku Nikaraguy. Místní pěstitelé si na ní dávají obzvlášť záležet a mnoho z nich preferuje tzv. honey metodu zpracování, kdy zrna suší i s tzv. kávovým mazem, který chutí i barvou připomíná med. Díky tomu se můžete těšit na velmi intenzivní a příjemně nasládlou arabiku, která v sobě mísí tóny medu, lískových oříšků, čokolády a karamelu. Ideální káva na začátek i konec náročného dne. Ať už si chcete připra
Zhruba od konce 19. století představuje káva jednu z majoritních exportních plodin podporujících ekonomiku Nikaraguy. Místní pěstitelé si na ní dávají obzvlášť záležet a mnoho z nich preferuje tzv. honey metodu zpracování, kdy zrna suší i s tzv. kávovým mazem, který chutí i barvou připomíná med. Díky tomu se můžete těšit na velmi intenzivní a příjemně nasládlou arabiku, která v sobě mísí tóny medu, lískových oříšků, čokolády a karamelu. Ideální káva na začátek i konec náročného dne. Ať už si chcete připra
Zhruba od konce 19. století představuje káva jednu z majoritních exportních plodin podporujících ekonomiku Nikaraguy. Místní pěstitelé si na ní dávají obzvlášť záležet a mnoho z nich preferuje tzv. honey metodu zpracování, kdy zrna suší i s tzv. kávovým mazem, který chutí i barvou připomíná med. Díky tomu se můžete těšit na velmi intenzivní a příjemně nasládlou arabiku, která v sobě mísí tóny medu, lískových oříšků, čokolády a karamelu. Ideální káva na začátek i konec náročného dne. Ať už si chcete připra
Zhruba od konce 19. století představuje káva jednu z majoritních exportních plodin podporujících ekonomiku Nikaraguy. Místní pěstitelé si na ní dávají obzvlášť záležet a mnoho z nich preferuje tzv. honey metodu zpracování, kdy zrna suší i s tzv. kávovým mazem, který chutí i barvou připomíná med. Díky tomu se můžete těšit na velmi intenzivní a příjemně nasládlou arabiku, která v sobě mísí tóny medu, lískových oříšků, čokolády a karamelu. Ideální káva na začátek i konec náročného dne. Ať už si chcete připra