Pomazánka se základem ze slunečnicových jader s rajčetem a olivami. Neobsahuje laktózu ani lepek a je vhodná pro vegetariány i vegany.
Pomazánka se základem ze slunečnicových jader s dýní a pomerančem. Neobsahuje laktózu ani lepek a je vhodná pro vegetariány i vegany.
Povidla jsou vhodné k přímé konzumaci či na výrobu dezertů a mnoha dalších kulinářských lahůdek. Vysoký obsah ovoce, doslazovány agávovým sirupem, neobsahují lepek, bez konzervačních látek, chemických barviv a aromat.
**Omáčka boloňská zeleninová bio 350 g** Objevte unikátní chuť naší šťavnaté zeleninové omáčky boloňského typu, která je ideálním doplňkem vašich oblíbených těstovin, jako jsou špagety, ale také skvěle ladí s mnoha dalšími druhy nudlí. Naše omáčka je vyrobena s láskou a péčí z kvalitních bio ingrediencí, které zajišťují nejen vynikající chuť, ale také výživové hodnoty, které oceníte. Tato omáčka je bohatá na čerstvou zeleninu a aromatické bylinky, které společně vytvářejí dokonalou harmonii chutí. Jeho
Pomazánka se základem ze slunečnicových jader s rajčetem a paprikou. Neobsahuje laktózu ani lepek a je vhodná pro vegetariány i vegany.
Hotová veganská bio omáčka z rajčat z Itálie dozrávaných na slunci s kurkumou a zeleninou. Vhodná k těstovinám, pečivu, jako základ na pizzu či základ pro vaše vlastní nápadité omáčky.
Hotová veganská bio omáčka z rajčat z Itálie dozrávaných na slunci s čočkou a zeleninou. Vhodná k těstovinám, pečivu nebo jako základ pro vaše vlastní nápadité omáčky.
Jednou koncentrovaný protlak je vyroben z rajčat, která plně dozrávají na italském slunci v regionu Emilia Romagna. Vyrábí se pečlivě a v malých sériích, díky čemuž si rajčata zachovají hodnotné živiny a jsou šetrně zakonzervovány. Tento protlak je skvělý jako základ na pizzu, k dochucení rajčatových omáček, omáček na těstoviny nebo jednoduše jako pomazánka.Je vhodný na přípravu omáček, polévek, pizz, těstovinových pokrmů, marinád apod.