Speciální hmota mléčné chuti na modelování figurek, květin a jiných dekorací. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, pevný a snadno zpracovatalný. Snese i vlhké prostředí lednice. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme krásných sytých barev. Složení: cukr, glukozový sirup, pšeničný škrob, rostlinný olej (palmová jádra, palma), voda, rostlinný tuk (palma), emulgátor E472c, E473, barvivo E171, aroma, zahušťovadlo E415 Alergeny: lepek, může obsahov
Speciální hmota mléčné chuti na modelování figurek, květin a jiných dekorací. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, pevný a snadno zpracovatalný. Snese i vlhké prostředí lednice. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme krásných sytých barev. Složení: cukr, glukozový sirup, pšeničný škrob, rostlinný olej (palmová jádra, palma), voda, rostlinný tuk (palma), emulgátor E472c, E473, barvivo E171, aroma, zahušťovadlo E415 Alergeny: lepek, může obsahov
Speciální hmota mléčné chuti na modelování figurek, květin a jiných dekorací. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, pevný a snadno zpracovatalný. Snese i vlhké prostředí lednice. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme krásných sytých barev. Složení: cukr, glukozový sirup, pšeničný škrob, rostlinný olej (palmová jádra, palma), voda, rostlinný tuk (palma), emulgátor E472c, E473, barvivo E171, aroma, zahušťovadlo E415 Alergeny: lepek, může obsahov
Marcipánová hmota 1:3 (podíl mandlí : cukr)SLOŽENÍ:cukr, mandle, sorbitol E420, E466 zahuštovadlo, E330 konzervant, Hmota je určená pro modelování, potahování cukrářských výrobků, skladovat v suchu Hmota určená jak na potahování, tak na modelování Hmota je elastická a chuťově výborná hmotnost : 500 g Hmota není čistě bílá - barva odpovídá obrázku
Marcipánová hmota 1:3 (podíl mandlí : cukr)SLOŽENÍ:cukr, mandle, sorbitol E420, E466 zahuštovadlo, E330 konzervant, Hmota je určená pro modelování, potahování cukrářských výrobků, skladovat v suchu Hmota určená jak na potahování, tak na modelování Hmota je elastická a chuťově výborná hmotnost : 2,5 kg Hmota není čistě bílá - barva odpovídá obrázku
Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí lednice, z výrobku neslézá. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme krásných sytých barev. Složení : cukr, pšeničný škrob, rostlinný olej, glukozový sirup, voda, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, škrob, emulgátor E471, invertáza
Marcipánová hmota 1:3 (podíl mandlí : cukr)SLOŽENÍ:cukr, mandle, sorbitol E420, E466 zahuštovadlo, E330 konzervant, Hmota je určená pro modelování, potahování cukrářských výrobků, skladovat v suchu Hmota určená jak na potahování, tak na modelování Hmota je elastická a chuťově výborná hmotnost : 7,5 kg Hmota není čistě bílá - barva odpovídá obrázku
Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí lednice, z výrobku neslézá. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme krásných sytých barev. Složení : cukr, pšeničný škrob, rostlinný olej, glukozový sirup, voda, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, škrob, emulgátor E471, invertáza
Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí lednice, z výrobku neslézá. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme krásných sytých barev. Složení : cukr, pšeničný škrob, rostlinný olej, glukozový sirup, voda, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, škrob, emulgátor E471, invertáza
Marcipánová hmota 1:3 (podíl mandlí : cukr)SLOŽENÍ:cukr, mandle, sorbitol E420, E466 zahuštovadlo, E330 konzervant, Hmota je určená pro modelování, potahování cukrářských výrobků, skladovat v suchu Hmota určená jak na potahování, tak na modelování Hmota je elastická a chuťově výborná hmotnost : 1 kg Hmota není čistě bílá - barva odpovídá obrázku
ŠŤAVNATÝ A CHUTNÝ ZÁKLAD VAŠICH VÝROBKŮ HODÍ SE JAKO KORPUS POD ZÁKUSKY, NA LITÉ KOLÁČE, BÁBOVKY, BERÁNKY, MUFFINY A DORTOVÉ KORPUSY SMĚS JE VHODNÁ PRO PEČENÍ NA PLECHU, TAK V RÁFKU, V PEČÍCÍCH I SILIKONOVÝCH FORMÁCH VÁBORNÁ SMĚS NA MÁSLOVÉ KORPUSY, TAK I MOŽNOST POUŽITÍ TUKU ( OLEJ, MARGARÍN ) HMOTA Z TÉTO SMĚSI JE HLADKÁ A VELICE DOBŘE SE ROZTÍRÁ. JE STABILNÍ A DOBŘE DRŽÍ I DALŠÍ SUROVINY VČETNĚ ČOKOLÁDY, OVOCE A OVOCNÉ NÁPLNĚ. PŘIDÁNÍM KAKA SNADNO ZÍSKÁTE TMAVOU VARIANTU KORPUSU, ANIŽ BY HMOTA ZTRAT
CUKRÁŘSKÁ SMĚS S KOUSKY PRAVÉ BELGICKÉ ČOKOLÁDY VÝBORNÁ ČOKOLÁDOVÁ CHUŤ VHODNÁ NA VÝROBU ČOKOLÁDOVÝCH KORPUSŮ, CHLEBÍČKŮ CUPCAKES, ALE JE MOŽNÉ HMOTU ROZETŘÍT NA PLECH HOTOVÝ VÝROBEK JE DLOUHODOBĚ VLÁČNÝ ZÁKLADNÍ RECEPTURA : 500 G SMĚSI, 100 G VAJEC A 100 G VODY. VŠECHNY SUROVINY DÁME DO ŠLEHACÍHO STROJE A PŘI NÍZKÝCH OTÁČKÁCH MÍCHÁME 5 MINUT. DOPORUČUJEME PÉCT PŘI TEPLOTĚ 180 STUPŇŮ. HMOTNOST : 1 KG
SMĚS S CELÝMI JÁDRY PRAŽENÝCH LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ PRO VÝROBU TŘENÉHO TĚSTA SVĚTLE HNĚDÁ KŘEHKÁ HMOTA S CHUTÍ MLÉČNÉ ČOKOLÁDY VHODNÁ PRO VÝROBU KORPUSŮ , MUFFIN, NEBO JAKO ZÁKLAD PRO ZÁKUSKY A ŠLEHAČKOVÉ DORTY ZÁKLADNÍ RECEPTURA : 500 G SMĚSI , 2 VEJCE A 100 G VODY . VŠECHNY SUROVINY DÁME DO ŠLEHACÍHO STROJE A PŘI NÍZKÝCH OTÁČKÁCH MÍCHÁME CCA 5 MINUT PEČEME PŘI TEPLOTĚ 180 STUPŇŮ HMOTNOST : 1000 G VYROBENO V ČR
VÝBORNÁ PIŠKOTOVÁ SMĚS NA VÝROBU KORPUSŮ A ROLÁD HMOTA DODÁVÁ VELKÝ OBJEM, VLÁČNOST A DOBROU TRVANLIVOST RECEPTURA NA KORPUS, BÁBOVKU, MUFFINY : 1 KG SMĚSI, 600 G VAJEČNÁ MELANŽ ( VEJCE M = 50 G ) , 200 G VODY - VŠECHNY SUROVINY ŠLEHÁME PO DOBU 8 MINUT , NA POSLEDNÍ MINUTU LZE VLÍT TROCHU OLEJE ( NENÍ NUTNÉ ) RECEPTURA NA PLÁTY : 1 KG SMĚSI, 750 G VAJEČNÁ MELANŽ ( 1 VEJCE M = 50 G ) A 100 G VODY. VŠECHNY SUROVINY ŠLEHÁME 8 MINUT. VYOBENO V ČR HMOTNOST : 1 KG
VÝBORNÁ PIŠKOTOVÁ SMĚS NA VÝROBU KORPUSŮ A ROLÁD HMOTA DODÁVÁ VELKÝ OBJEM, VLÁČNOST A DOBROU TRVANLIVOST RECEPTURA NA KORPUS, BÁBOVKU, MUFFINY : 1 KG SMĚSI, 650 G VAJEČNÁ MELANŽ ( VEJCE M = 50 G ) , 200 G VODY - VŠECHNY SUROVINY ŠLEHÁME PO DOBU 8 MINUT , NA POSLEDNÍ MINUTU LZE VLÍT TROCHU OLEJE ( NENÍ NUTNÉ ) RECEPTURA NA PLÁTY : 1 KG SMĚSI, 750 G VAJEČNÁ MELANŽ ( 1 VEJCE M = 50 G ) A 150 G VODY. VŠECHNY SUROVINY ŠLEHÁME 8 MINUT. VYOBENO V ČR HMOTNOST : 1 KG