Ovesné vločky, které neobsahují lepek a jsou dokonce certifikované jako bezlepkové. Díky jemné konzistenci jsou tyto vločky oblíbené nejen u bezlepkové diety. Připravíte z nich kaši, polévku nebo karbanátky. Lze je použít i při pečení chleba či sušenek.
Ovesné vločky, které neobsahují lepek a jsou dokonce certifikované jako bezlepkové. Díky jemné konzistenci jsou tyto vločky oblíbené nejen u bezlepkové diety. Připravíte z nich kaši, polévku nebo karbanátky. Lze je použít i při pečení chleba či sušenek.
Jasmínová rýže bílá je bezlepková potravina, která má podlouhlé bílé zrno a příjemnou vůni jasmínových květů a ořechů. Je to nejpoužívanější surovinou pro vaření asijských pokrmů, protože se díky své lepivé konzistenci dobře drží hůlkami.
Jasmínová rýže bílá je bezlepková potravina, která má podlouhlé bílé zrno a příjemnou vůni jasmínových květů a ořechů. Je to nejpoužívanější surovinou pro vaření asijských pokrmů, protože se díky své lepivé konzistenci dobře drží hůlkami.
Přemýšlíte, jak odměnit svá dítka a jakou sladkost pro ně letos vybrat? A co takhle obdarovat je chutnou lahůdkou, která je zároveň nezatíží chemickými náhražkami? Ochutnejte unikátní kombinaci oříško-ovocných variací: kešu v tiramisu, rozinek v hořké čokoládě, meruněk v jogurtu a mandlí v karamelu!
Přemýšlíte, jak odměnit svá dítka a jakou sladkost pro ně letos vybrat? A co takhle obdarovat je chutnou lahůdkou, která je zároveň nezatíží chemickými náhražkami. Ochutnejte unikátní kombinaci oříško-ovocných variací: banánu v jogurtu, mandlí v karamelu, meruněk v jogurtu a rozinek v karamelu!
Lahůdkové droždí vás překvapí svou chuťovou a aromatickou výjimečností. S lahůdkovým droždím dodáte vašim jídlům tu správnou intenzitu chuti. Je ideální volbou pro Low Carb i bezlepkovou kuchyni. Určitě vás příjemně překvapí jak výborně dochutí pomazánky, polévky, omáčky, ale i zeleninové saláty.
Lahůdkové droždí vás překvapí svou chuťovou a aromatickou výjimečností. S lahůdkovým droždím dodáte vašim jídlům tu správnou intenzitu chuti. Je ideální volbou pro Low Carb i bezlepkovou kuchyni. Určitě vás příjemně překvapí jak výborně dochutí pomazánky, polévky, omáčky, ale i zeleninové saláty.
Ovesné otruby se získávají při zpracování ovsa a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk vaření. Výborně chutnají v suchém stavu i zapracované do pečiva.
Ovesné vločky, které neobsahují lepek a jsou dokonce certifikované jako bezlepkové. Díky jemné konzistenci jsou tyto vločky oblíbené nejen u bezlepkové diety. Připravíte z nich kaši, polévku nebo karbanátky. Lze je použít i při pečení chleba či sušenek.
Ovesné vločky, které neobsahují lepek a jsou dokonce certifikované jako bezlepkové. Díky jemné konzistenci jsou tyto vločky oblíbené nejen u bezlepkové diety. Připravíte z nich kaši, polévku nebo karbanátky. Lze je použít i při pečení chleba či sušenek.
Jasmínová rýže bílá je bezlepková potravina, která má podlouhlé bílé zrno a příjemnou vůni jasmínových květů a ořechů. Je to nejpoužívanější surovinou pro vaření asijských pokrmů, protože se díky své lepivé konzistenci dobře drží hůlkami.
Jasmínová rýže bílá je bezlepková potravina, která má podlouhlé bílé zrno a příjemnou vůni jasmínových květů a ořechů. Je to nejpoužívanější surovinou pro vaření asijských pokrmů, protože se díky své lepivé konzistenci dobře drží hůlkami.
Rýže Basmati bílá Basmati je oblíbená pro svou typickou ušlechtilou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Je velmi všestranná a svou chutí se skvěle hodí k mnoha pokrmům. Nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám.
Rýže Basmati bílá Basmati je oblíbená pro svou typickou ušlechtilou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Je velmi všestranná a svou chutí se skvěle hodí k mnoha pokrmům. Nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám.