Pytlíček plný kefírových kultur pro přípravu vlastního čerstvého probiotického nápoje z pohodlí domova. Stačí přidat trochu vody, kokosového mléka nebo čerstvé ovocné šťávy a domácí kefír je hotový. Pokud se vám zda balení příliš malé, nenechte se mýlit. 3 balení Vám vystačí až na 30 litrů kefíru. Prosím POZOR! Skladujte kultury V LEDNICI, max. teplota pro skladování je 20°C, letní teploty je mohou poškodit.
Pytlíček plný kefírových kultur pro přípravu vlastního čerstvého probiotického nápoje z pohodlí domova. Stačí přidat trochu vody, kokosového mléka nebo čerstvé ovocné šťávy a domácí kefír je hotový. Pokud se vám zda balení příliš malé, nenechte se mýlit. 3 balení Vám vystačí až na 30 litrů kefíru. Prosím POZOR! Skladujte kultury V LEDNICI, max. teplota pro skladování je 20°C, letní teploty je mohou poškodit.
Pytlíček plný kefírových kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní kefír. Stačí k tomu trochu mléka. Balení obsahuje 3 sáčky s 5g mléčných kefírových kultur a vytvoříte s ním postupně až 100 litrů kefíru. Můžete kefírovat nepřetržitě čtvrt roku.Prosím POZOR! Skladujte kultury V LEDNICI, max. teplota pro skladování je 20°C, letní teploty je mohou poškodit.
Pytlíček plný kefírových kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní kefír. Stačí k tomu trochu mléka. Trvá to minutku, ale vaše zdraví (a hlavně střeva) vás za to budou milovat. Proč? Protože domácí kefír vzniká fermentováním neboli kvašením. Díky tomu je plný přátelských bakterií, enzymů a dalších látek, které tělu často chybí. Vykouzlí čerstvý, poctivý mléčný kefír z jakéhokoli živočišného mléka. Balení obsahuje 3 sáčky s 5g mléčných kefírových kultur a vytvoříte s ním postupně až 100 litrů kefíru
Pytlíček plný kefírových kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní kefír. Stačí k tomu trochu vody, kokosového mléka nebo třeba ovocné šťávy. Trvá to minutku, ale vaše zdraví (a hlavně střeva) vás za to budou milovat. Proč? Protože domácí kefír vzniká fermentováním neboli kvašením. Díky tomu je plný přátelských bakterií, enzymů a dalších látek, které tělu často chybí. Vykouzlím čerstvý vodní nebo třeba kokosový kefír!
Pytlíček plný kefírových kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní kefír. Stačí k tomu trochu mléka. Trvá to minutku, ale vaše zdraví (a hlavně střeva) vás za to budou milovat. Proč? Protože domácí kefír vzniká fermentováním neboli kvašením. Díky tomu je plný přátelských bakterií, enzymů a dalších látek, které tělu často chybí. Vykouzlí čerstvý, poctivý mléčný kefír z jakéhokoli živočišného mléka.
Pytlíček plný kefírových kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní kefír. Stačí k tomu trochu vody, kokosového mléka nebo třeba ovocné šťávy. Trvá to minutku, ale vaše zdraví (a hlavně střeva) vás za to budou milovat. Proč? Protože domácí kefír vzniká fermentováním neboli kvašením. Díky tomu je plný přátelských bakterií, enzymů a dalších látek, které tělu často chybí. Vykouzlím čerstvý vodní nebo třeba kokosový kefír!