Grüner Veltliner Steinfeder 2023 je ovocné a svěží víno s tóny zeleného jablka. Dobře vyvážené a osvěžující patro. Hrozny pro Grüner Veltliner Steinfeder 2023 pocházejí výhradně z Wachau. Jsou ručně sbírány o něco dříve než ostatní, díky čemuž je pití tohoto vína potěšením s jeho svěží vervou a ovocnými tóny. Fermentace začíná spontánně v nerezových tancích a trvá asi tři týdny. Poté víno zůstává na jemných kalech až do filtrace a lahvování v únoru 2024.
Grüner Veltliner Federspiel Wachau 2023 je ovocné a elegantní víno se šťavnatými hruškovými tóny, náznaky kdoulí a pomerančů, zralého žlutého jablka a divokých bylin. Dobře vyvážené a koncentrované patro. Fermentace začíná spontánně v nerezových tancích a trvá asi čtyři týdny. Poté víno zůstává na jemných kalech až do filtrace a lahvování v únoru 2024. Grüner Veltliner Federspiel 2023, klasifikované jako Gebietswein nebo regionální víno, se vyrábí pouze z hroznů pečlivě ručně sklizených v úd
Grüner Veltliner Federspiel Rossatz 2023 je ovocné a elegantní víno s exotickými tóny, zralý žlutým jablkem a divokými bylinami. Dobře vyvážené a koncentrované patro. Fermentace začíná spontánně v nerezových tancích a trvá asi čtyři týdny. Poté víno zůstává na jemných kalech až do filtrace a lahvování v březnu 2024. Mírně se svažující vinice Steiger s výhledem na Dunaj je ukázkovým příkladem polohy na svahu. Kromě toho ornice bohatá na humus zlepšuje absorpci vody a schopnost zadržovat vodu a
Riesling Federspiel Rossatz 2022 je víno s vyšší kyselinkou a s jemnými tóny peckovin, divokých bylin a zralých meruňěk. Fermentace začíná spontánně v nerezových tancích a trvá asi pět týdnů. Poté víno zůstane na jemných kalech až do filtrace a lahvování v dubnu 2023. Hrozny pro tento Riesling Federspiel pocházejí z vinic Kirnberg a Steiger v Rossatzu. Půda není tak bohatá na živiny, což vytváří ovocný styl vína s typickým aroma peckovin a živou kyselinkou. U tohoto vína využíváme spontánní fermenta
Grüner Veltliner Smaragd Ried Kreuzberg 2022 má příjemné tóny divokých bylin a zralého žlutého ovoce. Je hutné a silné s jemnými tóny manga a ananasu. Šťavnaté ovoce, slané, elegantní víno se slibným potenciálem stárnutí. Fermentace začíná spontánně v nerezových tancích a trvá asi dva měsíce. Poté víno zůstává na jemných kalech až do lahvování v září 2023. Skalní podloží je pokryto svahovými sutěmi, které byly většinou obohaceny o sekundární karbonáty z bývalého sprašového pokryvu. Mezi velk