Všechny produkty Fermer

Farmářský ovčí jogurt ve skle - 530 g

Farmářský ovčí jogurt ve skle - 530 g

Ovčí jogurt je oblíbený v mnoha domácnostech pro svou chuť, obsah mnoha prospěšných látek a vliv na zdraví člověka. Nejpopulárnější je v Řecku, Itálii a na Balkáně. Oproti klasickému kravskému jogurtu obsahuje mnohem větší množství bílkovin, tuku, vápníku, kobaltu, fosforu, vitaminů B, A a D a esenciálních aminokyselin. Také je lépe stravitelný lidským organismem. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti ve Starých horách v Bulharsku.Složení: Ovčí mléko, živé jogurtové kultury (Lactobacillus Bulgaricus a Stre

koupit
Farmářský kozí jogurt ve skle - 530 g

Farmářský kozí jogurt ve skle - 530 g

Jogurt je vyroben z vyvážené směsi kozího a ovčího mléka.Kozí mléko má složení nejbližší mateřskému mléku. Podle odborníků vyhovuje fyziologickým potřebám lidí více než kravské mléko a je pro lidi lépe stravitelné. Kozy se živí hlavně kůrou stromů a keřů, proto kozí mléko obsahuje mnohonásobně více křemíku, draslíku a kobaltu než jiná mléka. Tento lahodný produkt podporuje zdraví a mládí organismu. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti ve Starých horách v Bulharsku.Složení: 70 % pasterizované kozí mléko, 3

koupit
Farmářský jogurt z kravského a buvolího mléka ve skle - 530 g

Farmářský jogurt z kravského a buvolího mléka ve skle - 530 g

Farmářský jogurt z kravského a buvolího mléka ve skle - 530 gJogurt je vyroben z vyvážené směsi plnotučného kravského a buvolího mléka.Při výrobě se používá pouze čerstvé mléko a originální bulharské živé jogurtové kultury (Lactobacillus Bulgaricus a Streptococcus Thermophilus). Díky tomu se vyznačuje autentickou chutí a vůní pravého bulharského jogurtu. Kroky tradiční bulharské technologie, podle nichž byl jogurt vyroben, jsou přísně dodržovány. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti ve Starých horách v Bu

koupit
Farmářský buvolí jogurt ve skle 530 g

Farmářský buvolí jogurt ve skle 530 g

Jogurt je vyroben z plnotučného buvolího mléka s mnoha prospěšnými bakteriemi. Je fermentovaný originálními bulharskými jogurtovými kulturami, které zajišťují autentickou chuť pravého bulharského jogurtu (Lactobacillus Bulgaricus a Streptococcus Thermophilus). Buvoli se volně pasou a stravují se sezónními travinami a bylinami, což má vliv na chuť a kvalitu mléka, které dávají. Přírodní pastva zaručuje vyšší nutriční hodnoty mléka - více vápníku, více Omega 3 a CLA (vázaná kyselina linolová). Neobsahuje ko

koupit