Vino Nobile di Montepulciano - ušlechtilé červené víno z Montepulciana, jak by zněl doslovný překlad, zejména u vín Riserva vůbec nepřehání. Je to velmi robustní a komplexní víno, má většinu oceňovaných vlastností dokonalého vína a velký potenciál pro dlouhodobé uložení. Má klasické složení toskánských vín, tj. místní klon Sangiovese, nazývaný Prugnolo (85 %), s dodatkem odrůdy Canaiolo Nero a Mammolo.
Ovocné a příjemné Rosso od profesora Innocentiho. Ve všech jeho vínech je vždy znát jeho klasický rukopis: výrazné tříslo, vyzrálé lesní ovoce, lehká mineralita a překvapivá svěžest.
Velmi pěkné chianti vinařství profesora Vittoria Innocentiho. Jako u všech vín profesora, dokonalá sladěnost a perfekcionalita je zárukou nevšedního zážitku s vínem.
Vino Nobile se pije zejména k hlavním masovým chodům, též se hodí k pikantním sýrům. Vhodná teplota při podávání je 18°- 19°C. Mimořádně elegantní víno, které je opravdu “ušlechtilé”(Nobile). Prof. Innocenti nedává svá vína na hodnocení do žádných průvodců.
Vino Nobile se pije zejména k hlavním masovým chodům, též se hodí k pikantním sýrům. Vhodná teplota při podávání je 18°- 19°C. Mimořádně elegantní víno, které je opravdu “ušlechtilé”(Nobile). Prof. Innocenti nedává svá vína na hodnocení do žádných průvodců.
Ovocné a příjemné Rosso od profesora Innocentiho. Ve všech jeho vínech je vždy znát jeho klasický rukopis: výrazné tříslo, vyzrálé lesní ovoce, lehká mineralita a překvapivá svěžest.
Vino Nobile se pije zejména k hlavním masovým chodům, též se hodí k pikantním sýrům. Vhodná teplota při podávání je 18°- 19°C. Mimořádně elegantní víno, které je opravdu “ušlechtilé”. Prof. Innocenti nedává svá vína na hodnocení do žádných průvodců.
Toto mistrovské jednoodrůdové víno Sangiovese se vyrábí jenom ve velmi příznivých letech, a proto dosahuje vysokého obsahu alkoholu, minim. 13,5%.
Vino Nobile di Montepulciano - ušlechtilé červené víno z Montepulciana, jak by zněl doslovný překlad, zejména u vín Riserva vůbec nepřehání. Je to velmi robustní a komplexní víno, má většinu oceňovaných vlastností dokonalého vína a velký potenciál pro dlouhodobé uložení. Má klasické složení toskánských vín, tj. místní klon Sangiovese, nazývaný Prugnolo (85 %), s dodatkem odrůdy Canaiolo Nero a Mammolo.