Chutney, česky čatní, je pokrm původem z Indie, kterým můžete ozvláštnit jakékoli jídlo. Zkuste si toto slaninové čatní s uzenou paprikou namazat třeba na chleba nebo jím ozvláštněte burger
Chutney, česky čatní, je pokrm původem z Indie, kterým můžete ozvláštnit jakékoli jídlo. Zkuste si toto slaninové čatní s portským vínem namazat třeba na bagetku nebo jím ozvláštněte burger.
Vychutnejte si lahodné vepřové výpečky na černém pivu. Tradičně se jako příloha používá zelí a brambory nebo knedlík. Nicméně si je můžete dát i za studena s chlebem.lt;/p>
Rillettes - pochoutka původem z Francie, ale v naší kuchyni zapustila hluboké kořeny. Tato masová pomazánka, která se připravuje z nejrůznějších druhů masa, je výborná s čerstvým pečivem a kyselou okurkou.
Pánové z Chomutova mají vlastní honitby plné divočáků a tak pro nás připravili (kromě rillettes a sádel) nově i guláš. Výrazná chuť divočiny a nízkotučné maso, tady by si smlsnul i Asterix a Obelix.
Rillettes - pochoutka původem z Francie, ale v naší kuchyni zapustila hluboké kořeny. Tato masová pomazánka, která se připravuje z nejrůznějších druhů masa, je výborná s čerstvým pečivem a kyselou okurkou.
Pravá česká svíčková omáčka s hovězím masem bez konzervantů. Tradiční přílohou jsou houskové čí karlovarské knedlíky. Česká výroba. Bohatě vystačí na 2 porce.
Mít Konečně kuřecí vývar v lednici je vaše zodpovědnost. Ať už vaříte rizoto, nebo podléváte zeleninu na pekáči. Když máte tohle naše zlato v lednici, nemusíte se bát, že by doma někdy měli hlad. A ještě k tomu správně tažený vývar podporuje imunitu a kvalitní spánek a zlepšuje funkci jater a mozku. čistý vývar - silný
Delikátní masná pomazánka, jejíž základ tvoří 33% husího masa, vepřové maso, husí sádlo, červené víno a ovoce (jablko,hruška, švestka). Dochuceno cibulí, česnekem a směsí koření (pepř, bobkový list, nové koření, cibule, česnek, jalovec) a k tomu pouze 0,83g soli ve 100g výrobku. Opravdu znatelně ovocná a štavnatá masná pomazánka. Nejlépe vynikne na klasické bílé bagetě.
Rillettes s kachním masem na pomerančích. Rillettes - pochoutka původem z Francie, ale v naší kuchyni zapustila hluboké kořeny. Tato masová pomazánka, která se připravuje z nejrůznějších druhů masa, je výborná s čerstvým pečivem a kyselým okurkem. Složení: kachní maso(42%), vepřové maso, husí sádlo, vepřová kůže, červené víno, pomeranč, pomerančová kůra, sůl, pitná voda, koření (pepř, rozmarýn, tymián).Skladujte od 0 do +25°C.Po otevření skladujte do 7°C a spotřebujte do 2 dnů.Výrobce: VIN
Rillettes - pochoutka původem z Francie, ale v naší kuchyni zapustila hluboké kořeny. Tato masová pomazánka, která se připravuje z nejrůznějších druhů masa, je výborná s čerstvým pečivem a kyselým okurkem. Složení: kohoutí maso (50%), maso ze slepice, husí sádlo, vepřová kůže, červené víno, drcená rajčata, slanina, sůl, pitná voda, cibule, česnek, koření (bobkový list, nové koření, tymián, pepř, paprika, kmín, petržel).Skladujte od 0 do +25°C.Po otevření skladujte do 7°C a spotře
Tradiční Francouzská masová pomazánka s masem z krůty. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový jam.
Rillettes - pochoutka původem z Francie, ale v naší kuchyni zapustila hluboké kořeny. Tato masová pomazánka, která se připravuje z nejrůznějších druhů masa, je výborná s čerstvým pečivem a kyselým okurkem.
Čatní má nespočet podob a chutí. Slaninové čatní s portským vínem, skvěle chutná namazané nejen na chleba, ale také na bagetku, nebo na jakékoliv pečivo.
Čatní má nespočet podob a chutí. Slaninové čatní s uzenou paprikou, skvěle chutná namazané nejen na chleba, ale také na bagetku, nebo na jakékoliv pečivo.