Výjimečná mléčná čokoláda se 47 % kakaa původní odrůdy Criollo od drobných rolníků Norandino z oblasti Amazonas u pobřeží severního Peru s vysokou přidanou hodnotou. Min. trvanlivost do 18.1.2024.
Vysokoprocentní mléčná čokoláda s 50 % kakaa od drobných rolníků Lazan'ny ze severu slavného údolí Sambirano na ostrově Madagaskar.
Velice jemně hořká čokoláda se 42 % kakaa z Nikaraguy s intenzivní chutí velkoryse obohacená lískooříškovou pastou a křupavými kousky lískových ořechů.
Výjimečná hořká čokoláda se 78 % kakaa Criollo od drobných rolníků družstva Apodip z vysokých svahů Guatemaly s krásně rozvinutou čokoládovou chutí.
Aromatická hořká čokoláda se 75 % kakaa odrůd Criollo a Trinitario z autonomní oblasti Nikaraguy s vůní sušeného ovoce a čerstvých lískových oříšků.
Čistě přírodní bio éterický olej lisovaný za studena ze zralých mandarinek pěstovaných v biodynamickém zemědělství rolníky Ecocitrus v nejjižnějším cípu Brazílie.
Čistě přírodní bio éterický olej lisovaný za studena z ještě zelených mandarinek pěstovaných v biodynamickém zemědělství rolníky Ecocitrus na jihu Brazílie.
Čistý, přírodní, bio éterický olej Niaouli destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva Magneva ve vlastní dílně na náhorních plošinách severního Madagaskaru.
Čistý, přírodní, bio éterický olej z větviček rozmarýnu destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva SMSA Chaambi v Tunisku.
Unikátní hořká čokoláda se 70 % RAW kakaa původní místní odrůdy od drobných pěstitelů z Esmeraldas vyrobená přímo v Ekvádoru nabízí jedinečnou chuť.
Vynikající mléčná čokoláda s 53 % kakaa Criollo od drobných rolníků družstva Apodip z vysokých svahů Guatemaly s nádherně vyváženou lahodnou chutí.
Bio zelený čaj z Cejlonu s povzbuzující amazonskou guaranou a osvěžující aromatickou citrónovou trávou balené přímo na ostrově.
Svěží organický zelený čaj z vysokých nadmořských výšek údolí Saint James centrální Šrí Lanky kompletně balený přímo na ostrově.
Delikátní hořká čokoláda s 88 % kakaa odrůdy Forastero s intenzivním čokoládovým aroma, které místní v regionu M'Brimbo fermentují na banánových listech.
Hořká čokoláda se 65 % kakaa z Peru a Haiti s ovocnými tóny doplněná křupavými karamelizovanými kešu oříšky a praženými semínky sezamu.