Kombucha Bancha s příchutí citronu je vyráběna ochucením kombuchy Japan Bancha v biokvalitě výhradně přírodními aromaty. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Lahodná a osvěžující kombucha černá se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru z černého čaje.
Osvěžující kombucha hloh se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt.
Kombucha kopřiva se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje a kopřivy.
BIO kombucha kopřiva se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO zeleného čaje a kopřivy.
Osvěžující kombucha bancha s příchutí meduňky je vyráběna z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt.
BIO kombucha meduňka se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO meduňky a zeleného čaje. Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost.
Odvar z měsíčku a zeleného čaje. Osvěžující kombucha chutná podobně jako jablečný mošt.
Šípkový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Osvěžující kombucha chutná podobně jako jablečný mošt.
Kombucha Aloe Vera je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj ze zeleného čaje s meduňkou.
Zázvorová kombucha s meduňkou se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Osvěží především v horkých letních dnech. V biokvalitě.