Petra Davies Veselá rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě.
Petra Davies Veselá rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě.
Průvodce, který ocení každý milovník kávy i profesionální barista.
Po 7 letech úspěšného prodeje BioAbecedáře připravila autorka Hanka Zemanová nové vydání, které je kompletně aktualizované a zohledňuje rozšiřující se sortiment biopotravin i aktuální poznatky z oblasti zdravé výživy.
Kniha je určena pro širokou veřejnost - milovníky gastronomie (zejména ryb, zvěřiny a lesních plodů), pro cestovatelské nadšence a milovníky Severských tradic či "vyznavače" fenoménu hygge. Recepty jsou jednoduché a suroviny jsou u nás dostupné.Severská kuchyně je považována za minimálně stejně zdravou jako kuchyně středomořská. Klade velký důraz na kvalitu, čerstvost a lokální původ surovin. Řada z nich roste nebo je běžně k dostání i v našich zeměpisných šířkách (jahody, borůvky, houby a jiné). Populari